2777
2789
عنوان

یه حس ششم شب بیدار بیاد لطفا.....😅😅😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 113 پست
انشالله خدا از دهنت میشنوه  

من بیشتر حرفایی ک میزنم راست درمیاد دقیقا عید بود گفتم به نامزدم نشون بیاریددحسم مگه  اردیبهشت یکی میمیره 

اول 

اردیبهشت مادر بزرگش مرد    

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون چطوری با همسر آیندم آشنا میشم ؟؟ باهاش خوشبخت میشم ؟؟

بیشتر اینا برمیگرده به قسمت اشنایی

ولی من حسم مگ خوشبختی زندگی ارومی داری

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚
مرسی میشه حسشو بهم بگی اخه سرد شده چند بارم پیامش دادم انچنان استقبالی نکرد

شما باهم بحث دارید رابطتتون سرد شده

اره یکسال و دوماه

بعضی مواقع  ی دختر حرکاتیو از پسر میبینه ک خشش نمیاد 

باید ب علایق اونم احترام گذاشته شه 

قطعا دوست داره اما از ی چی  ناراحته

دوسیتون یکساله نیس

یه سوال دیگه میپرسم

دیشب با فردی به اسم امین کات کردم و به کل شمارشم پاک کردمو بهش هم گفتم چون دیگه ازش متنفر شدم 

حالا میخوام بدونم به من فکر میکنه ؟؟ به حرفای تندی که بهش زدم فکر میکنه ؟؟

بعضی مواقع  ی دختر حرکاتیو از پسر میبینه ک خشش نمیاد  باید ب علایق اونم احترام گذاشته شه& ...

اره همین طوره

میگه یه چیزی که میخوای تو ضیحش بدی خیلی چت میکنی حوصلم سر میره

میگه چند بارم‌گفتم اما اهمیت ندادی 

منم گفتم ببخشید دیگه تکرار نمیشه ولی خب رابطمون سرد باقی مونده

یه سوال دیگه میپرسم دیشب با فردی به اسم امین کات کردم و به کل شمارشم پاک کردمو بهش هم گفتم چون دیگه ...

بلع

اره همین طوره میگه یه چیزی که میخوای تو ضیحش بدی خیلی چت میکنی حوصلم سر میره میگه چند بارم‌گفتم ام ...

دقیق همین حرکته ک ازچش خدتونو میندازید علاقم کم کم ازبین میرع وقتی به طرف مقابل  و حرفاش اهمیت نمیدید انتظار برخورد عاشقانه نداشتع باشید 

اخلاقتودرس کن اونم بات خوب میشه