2777
2789
عنوان

حلقه مو پرت کردم تو ماشینش 😔

2157 بازدید | 109 پست

سلام دیشب با هم دعوا کردیم سر پول گفت من نامزدتم خرجتو با من نیس با باباته هیچکس تو نامزدی انقد که من لباس میخرم لباس نمیخره 

درحالی که هیچی نخریده 5 ماهه نامزدم فقط دوتا مانتو سه تا شلوار خونگی و یه شلوار بیرونی و 4 تا شال خریده چنتا پیراهن که اصلا نمیزاره بپوشم و اصلا بی کیفیت ترین چیزن 

اینارم سرم منت میذاره امروز اومده بود مدرسه دنبالم برام گل خریده بود با یه مقدار پول منم خیلی ناراحت بودم اخه همیشه موقع دعوا خیلی حرف بدی بهم میزنه و همیشه سر پوشش و....  و چیزاییکه علاقه دارم مسخره میکنه و همش دعوا داریم 

امروز انقد ناراحت بودم که حتی گل و چیزای دیگه خریده بود به چشم نیومد حلقمو پرت کردم تو ماشین گفتم من خسته شدم اخلاقتو درست کن بعد پیاده شدم اونم رفت کار خوبی کردم بنظرتون؟؟ 

از اون مدرسه ای که گفتی بعید نیس این رفتارا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت بچه گونه بچع گونه بود

همیشه سعی کن هر چیزیو با حرف پیش ببری نع با دعوا

بجای اینک اون بگع اینو بپوش تو بگی اونو میپوشم باهاش به تفاهم برس

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱