2777
2789
عنوان

حلقه مو پرت کردم تو ماشینش 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا ما تو نامزدی خرجمون با بابامون بود نامزدم کادو همراه یه مقداری پول میداد رومون نمیشد بگیریم کلی ام تشکر و ذوق میکردیم  حتما خیلی توقع داری بیچاره ترسیده فک کرده فقط اومدی بچاپی 

والا فقط دو تا مانتو و یه شلوار بیرونی بالای دو میلیون میشه ۴ تا شالم توی ۵ ماه خوبه پول و دسته گلم ...

همون والا ۱۶ سالشه هنو جا داره پخته تر شه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

والا فقط دو تا مانتو و یه شلوار بیرونی بالای دو میلیون میشه ۴ تا شالم توی ۵ ماه خوبه پول و دسته گلم ...

این دوتا مانتو که خریدم سر جمع 600 نشد قیمتش قد جنسش اشغاله

خیلی زود ازدواج کردی متاسفانه عزیزم

ولی هزینه های زندگی شما تماما بر عهده ی شوهرت هست نه پدرت

اینو بهش گوشزد کن ک از لحظه خونده شدن خطله عقد وظیفه ش ک خرجتو بده و پدرت دیگ مسئول هزینه شما نیست چون در عقد دائم اون اقا هستی 

[QUOTE=290812061]خب راست میگه نامزد قرار نیست که خرجتو بده[/QUOTE  من عقد کردم برو از همه بپرس ...

پس چرا میگی نامزد 

نامزد و عقد فرق دارن 

سنت خیلییییی کمه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نگفتم بیای مسخره کنی

فعلا ک ۱۵تفر لایک کردن .. تو حرص نخور گلم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣