من افسردگی و وسواس فکری دارم دائما فکرا تو ذهنم نشخوار میکنم از گذشته،این مشکلمم تقریبا ۱۵،۱۶ ساله دارم بعد زایمانم حس میکنم بیشتر شده البته تو ازدواجمم تاثیر گزاشته طوری ک فک میکنم شوهرمو دوست ندارم دکتر دارو داد ولی تاثیر زیادی نداشت گفت اگه تاثیر نداش باید بستری شی کسی بوده اینطوری خوب شه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بستری شدن خوبه ولی بعدش دیگه به خودت بستگی داره اینکه بخواهی خوب بشی یا نه منم مشکل ...
ی بار تو بارداریم شدم ولی شوک ندادن بهم خیلیا میگن با شوک شاید آدم ی سری چیزا رو فراموش کنه من از مجردیم بودیم ولی با ازدواجم الان میگم چرا اینه شوهرم چرا بچه اوردم حالم اصلا خوب نیس هر روزم تپش قلب دارم و گریه میکنم
با خودت این کارو نکن قشنگ دارو هارو بذار کنار عرقیات بخر گلاب و بیدمشک و اینا اصل ...
بیشتر فکرام بعد ازدواجم راجع ب شوهرمه ک چرا اینه شوهرم چرا خانوادش اینطورین میدونم منم مریضیم ولی حس میکنم دوسش ندارم دارم خودمو گول میزنم دکتر گفت باید دارو بخوری نخوری بدتر از این میشی
بستری ادمو بهتر نمیکنه برا وسواس و افسردگی که خطرناک نشده باشه دکتر پیشنهاد بستری نمیده که
آخه دائما دارم گریه میکنم اصلا حالم خوب نیس بچه کوچیک دارم بعضی وقتا میگم چرا ب دنیا اوردمش دوست دارم تو این دنیا نباشم خسته شدم دیگه از خداهم ناامید شدم
بری بستری شی هم خوب نمیشه افسردگی همین داروها که تو خونه میخوری اونجا هم میدن مگه اینکه بخوا ...
خودم دوست دارم شوک بگیرم شاید ی چیزایی برام بی اهمیت شه خسته شدم هر روز ک بیدار میشم دائما میگم حقم این زندگی نیس این چرا شوهرمه چرا بچه دار شدم خسته شدم بخدا