2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 51 پست
دوست دارم نظر جامع تری بهت بدم ولی خیلی اطلاعاتت کلیه نمی دونم چی بگم... مثلا نمی دونم از چه شهری ه ...

اون ۲۷ سالشه و نه شهرمون کوچیکه تو مازندران این چیزا که هست تو فامیل و اطرافیانمون ولی من فقط چون نمیشناسمش ماشین برا معضل شده.چون خیلی تو حرف و اینا مودبه کلا حس خوب ازش میگیرم ولی با این کارش موافق نیستم 

۲۳ سالمه ببین با پسرا بیرون رفتم ولی نه بعنوان پارتنر اکیپی مثلا.هیچوقت دوتایی بیرون نرفتم با کسی وا ...

خب خوبه...چرا از این خوشت اومده...

و اینکه اگه باید اعتماد کنی که باهاش بری بیرون چرا قبل از ایجاد این اعتماد درخواست بیرون رفتنش رو قبول کردی؟؟؟؟؟؟

این خیلی مهمه

اخه تو حست خوب نیست بعد درخواستش واسه بیرون رفتن رو پذیرفتی؟؟؟

بعد هیچی ام ازش نمی دونی

حق داری استرس داشته باشی اعتماد نکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر راجب همکارا و محیط کار و اینا کلا بحث کاری 

ببین طنین جان...

اون اعتمادی که ارومت میکنه و حس خوب برای بیرون رفتن با این اقا رو بهت میده رو هنوز پیدا نکردی...

بنظرم به یه بهانه ای قرار رو کنسل کن...

چون با این روحیه مطمئناااااا مطمئناااااا مطمئناااااا تاکید میکنم مطمئناااااا جوری جریان جلو میره که تو ضرر میکنی...

از من به تو نصیحت تا اعتماد خیییییلی زیاد که تو رو اروم کنه برای اینکه نترسی ازش برای بیرون رفتن بهش پیدا نکردی...

اصلا و ابدا باهاش بیرون نرو

خب خوبه...چرا از این خوشت اومده... و اینکه اگه باید اعتماد کنی که باهاش بری بیرون چرا قبل از ایجاد ...

خب ببین من چندین مورد و واسه اینکه با بیرون رفتن مشکل داشتم پروندم خواستم ایندفعه متفاوت عمل کنم و بدبین نباشم ولی انگار هنوز زوده و به قول شما نباید قبول میکردم ولی تو چت و تلفن و اینا مگ چقد میتونم بشناسمش ممکنه یه ورژن خیلی خوبی و از خودش نشون بده.

خب ببین من چندین مورد و واسه اینکه با بیرون رفتن مشکل داشتم پروندم خواستم ایندفعه متفاوت عمل کنم و ب ...

نه این بدبینی نیست...

با خودت اینکارو نکن...

اگه تا حالا رابطه ای نداشتی پس از این به بعدم نداشته باش...

تجربه ی من رو تو دیگه تکرار نکن....تو رو خدا تو تکرار من نباش

ببین طنین جان... اون اعتمادی که ارومت میکنه و حس خوب برای بیرون رفتن با این اقا رو بهت میده رو هنوز ...

مشکلم دقیقا همینه عزیز دلم که چجوری ب اون اعتماد برسم وقتی حرف خودمونو نمیزنه من خودم باید چی بگم؟بهش گفتم ک زوده و من استرس میگیرم اینطوری فقط گفته نه نترس من ک ولگرد نیستم😑بهم برخورد اخه این شد جواب

مشکلم دقیقا همینه عزیز دلم که چجوری ب اون اعتماد برسم وقتی حرف خودمونو نمیزنه من خودم باید چی بگم؟به ...

نه نه چرا اینا رو گفتی...

تو باید خیلی مسلط تر و مدیر تر باشی...

من درخواست دوستی دادم بهت

بیا باهات حرف دارم

نه این بدبینی نیست... با خودت اینکارو نکن... اگه تا حالا رابطه ای نداشتی پس از این به بعدم نداشته ...

عزیزم متاصفم واسه تجربه ناخوشایندی که گذروندی🥺امیدوارم ادمای بهتری سرراهت باشن و تصمیمای بهتری بگیری و خودتو ببخشی

من رابطه ک اصلا و ابدا خط قرمزمه ولی در حد همین معاشرت ساده اوکیم

مشکلم دقیقا همینه عزیز دلم که چجوری ب اون اعتماد برسم وقتی حرف خودمونو نمیزنه من خودم باید چی بگم؟به ...

مثلا همین حرفش یعنی میشه گفت یه عذرمیخوام پدر سو خ و ته ایه که نگو...

الان قشنگ میشه گفت فهمیده تو دختر ساده و پاکی هستی...

ممکنه کفتار صفت باشه

عزیزم متاصفم واسه تجربه ناخوشایندی که گذروندی🥺امیدوارم ادمای بهتری سرراهت باشن و تصمیمای بهتری بگیر ...

معاشرت ساده اولشه...

ادم فکر میکنه باید با همونی که اشنا شد ازدواج کنه...

ولی ازدواج با اینجور ادم ها حکایت زندگی مشترک من میشه...

دلم نمیخواد کسی تکرار من باشه...دوست ندارم دخترای شبیه به من یا بهتر بگم دخترای بیگناه شبیه من بشن😭