2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 51 پست
فضای باز که کلا قفله برام هزارتا اشنا میبینن ادمو ولی مثلا کافه ای جایی باز خوبه.نمیدونم چه اصراریه ...

به نظرم اصلا اعتماد نکن و با ماشین نرو چون اولین باره

میشه برام یه صلوات بفرستید♥️
استرس دارم اخه خوب نمیشناسمش از طرفی میترسم بهش بگم خودم میام بهش بربخوره بفهمه بی اعتمادم ولی ممنون ...

طنین جان میشه بگی چطوری باهم اشنا شدین؟

این استرس خب طبیعیه دختر

یعنی خدایی ناکرده میخوای عین دخترای اینکاره اصلا همچین استرسی نداشته باشی؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فضای باز که کلا قفله برام هزارتا اشنا میبینن ادمو ولی مثلا کافه ای جایی باز خوبه.نمیدونم چه اصراریه ...

انگشت دستت باهم برابر نیستن مگه میخواد چکار کنه درحد صحبت کردن ودردل برو عقب سوارشو چون بار اول هست زیاد طولش نده 

خب چرا فکر میکنی بی احتیاطیه؟ اخه قرار اول مگه با کسی میرن؟ بعد مگه نمیخوای بری یه بیرون ساده؟ بب ...

نمیدونم اخه من تجربشو ندارم میترسم تو ماشین دست بزنه و ازین حرفا😑از تو حرفاش و برخوردش ک چیزی حس نکردم.ولی مسیری هم که میخواد ببرتم سرراسته و چند دقیقس کلا ولی همش فک میکنم نکنه یکی پشت نشسته باشه و اینا توهم توطئه دارم😂

طنین جان میشه بگی چطوری باهم اشنا شدین؟ این استرس خب طبیعیه دختر یعنی خدایی ناکرده میخوای عین د ...

نه توی محسط کار اشنا شدیم ولی همکارم نیست شمارمو واسه کار و اینا دلشت کم کم حرفشو باز کرد و دو سه هفته ای میشه خیلی میگفت بریم بیرون ولی من میخواستم یکم بگذره بشناسمش بعد جالب اینه ک کلا نه سن و شهرم و هیچی نپرسید برام مشکوکه ولی از طرفی ازش بدمم نمیاد ک بلاکش کنم😑گفتم برم بیرون مطمئن بشم بدردم نمیخوره فوقش اونموقع بهش میگم و بلاک

نمیدونم اخه من تجربشو ندارم میترسم تو ماشین دست بزنه و ازین حرفا😑از تو حرفاش و برخوردش ک چیزی حس نک ...

دیوونه...

نه بابا...

تازه خوبه که پسره بفهمه تو تجربه اولته...

اما این نباید برات نقطه ضعف بشه...یا برات عادی بشه...می فهنی که چی میگم؟؟؟؟

پسره اگه خواست دستت بزنه...یا اگه خواست باهات دست بده میگی:

می دونستی پیشنهاد دست دادن از طرف خانمه؟؟؟

این توی اداب معاشرت هست 

بعد از رو همین موضوع میشه بقیه چیزها رو فهمید😉

نه توی محسط کار اشنا شدیم ولی همکارم نیست شمارمو واسه کار و اینا دلشت کم کم حرفشو باز کرد و دو سه هف ...

چرا باید اینا رو بپرسه؟؟؟

مگه تو رو ندیده؟

شهر رو چرا باید بپرسه؟؟؟

سن رو حالا یه چیزی...ولی الان زوده بخوای نظر قطعی بدی

چی ازش متوجه شدی توی چت

خودت سوال ازش پرسیدی؟

دیوونه... نه بابا... تازه خوبه که پسره بفهمه تو تجربه اولته... اما این نباید برات نقطه ضعف بشه... ...

نه بهش که نگفتم و نمیگم تجربه اولمه ولی گفتم تو ماشین راحت نیستم.خب اگ منطقی باشه ک اره بهش میتونم تذکر بدم ولی میگم یه درصد مشکلی نیتی چیزی داشته باشه اونوقت پشیمون نشم ک چرا اعتماد بیجا کردم

نه بهش که نگفتم و نمیگم تجربه اولمه ولی گفتم تو ماشین راحت نیستم.خب اگ منطقی باشه ک اره بهش میتونم ت ...

خب ببین...بهم بگو چندسالته؟

بعدم قرار نیست بهش بگی...

خود اقایون می فهمن تو چقققدر هستی.

یعنی خووشون متوجه میشن از طرز رفتارهات، معذب بودن و بقیه ماجراها که بار چندمته

چرا باید اینا رو بپرسه؟؟؟ مگه تو رو ندیده؟ شهر رو چرا باید بپرسه؟؟؟ سن رو حالا یه چیزی...ولی الان ...

چرا منو دیده ولی فک نکنم بشناسه منو کامل کلا هیچ سوالی نمیپرسه فقط گفته بریم بیرون حالا شاید میخواد حضورا بپرسه 

نه بهش که نگفتم و نمیگم تجربه اولمه ولی گفتم تو ماشین راحت نیستم.خب اگ منطقی باشه ک اره بهش میتونم ت ...

دوست دارم نظر جامع تری بهت بدم ولی خیلی اطلاعاتت کلیه نمی دونم چی بگم...

مثلا نمی دونم از چه شهری هستی چون ربط داره که کلان شهری یا یه شهرستان که اینجور چیزها زیاد توش جا نیفتاده...

از طرفی نمی دونم چندسالته و یا اون چندسالشه...

نمی دونم چی ازش دیدی که می ترسی یا چه صحبتی باهم کردین که حالا ترقیب شدی بری ببینیش...

همه اینا مهمه

خب ببین...بهم بگو چندسالته؟ بعدم قرار نیست بهش بگی... خود اقایون می فهمن تو چقققدر هستی. یعنی خوو ...

۲۳ سالمه ببین با پسرا بیرون رفتم ولی نه بعنوان پارتنر اکیپی مثلا.هیچوقت دوتایی بیرون نرفتم با کسی واسه همین سردرنمیارم چیکار کنم یا نکنم