2777
2789
نه همون میرم قزوین پیشه مامانم دکترم قزوینه خیلی دکتره خوبیه قدیمیه تجربه داره یکی از اآشناهامون تهر ...

انشالله این سری صحیح و سالم بغلش کنی عزیز دلم 

من میگم بدنم تا هفته ۲۷ نگه داشته بدون استراحت نارسایی پس شدید نیست چون دهانه کامل ده سانت باز بود تا ۲۴ هفته این سری شکمی بشم استراحت کنم پله هم برم بیام حداقل تا ۳۴ تا ۳۵ هم بتونم بکشونم بچه بمونه برام بسته فقط بمونه 😭😭

انشالله این سری صحیح و سالم بغلش کنی عزیز دلم  من میگم بدنم تا هفته ۲۷ نگه داشته بدون استراحت ...

آخه از شانسه بده من دهانه ی رحمم باز نبود که رحمم ندم داره باید حتما استراحت کنم نمیدونم دکترم اسمه چندتا دارو برد که باید برای جلوگیری ازسقط مصرف کنم یادم رفاه ولی ازهمه مهمترش استرسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگ همون برات سم بود من چنتا سقط هفته پاین داشتم  سربارداری پسرم  ۱۸هفته متوجه شدم سر ...

اخه منه بیچاره تا هفته ۱۹ تازه آخرش طول سرویکس ۳۸ بود نرمال نرمال یه هو بدون هیچی باز شده دکتر گفت بعضی مریض ها نارساییشون یه هو نشون میده با کمی دل درد اگر قبل میدونستم استراحت بیشتر می‌شد دکتر حتی بهم گفته بود روزی یه ساعت پیاده روی کن دیابت بارداری هم داشتم در این حد ازم مطمعن بود موقعی فهمیدم که کار از کار گذشته بود دهانه ده سانت باز کیسه هم سوراخ 😭😭😭

آخه از شانسه بده من دهانه ی رحمم باز نبود که رحمم ندم داره باید حتما استراحت کنم نمیدونم دکترم اسمه ...

متوجه نشدم دهانه باز،نبوده رحمت چه مشکلی داره ؟؟،

شما شلی دهانه داری فک کنم سرویس خوبع ولی دهانه یهو باز میشه

گفت نارسایی دهانه رحم خب همون شلی رو بدوزن میمونه میخوام برم سرکلاژ شکمی انجام بدم تو بارداری هم استراحت زیاد نمیخواد هم مطمعن تره 

اهان نشنیده بودم انشالله که بارداری راحت و بی دردسری داشته باشی عزیزم توکلت به خدا باشه♥️🙏🙏

یعنی تو سونوگرافی وآزمایش اصلا معلوم نمیشه چون دهانه وطول سرویکس طبیعیه فقط نرمه یه دفعه بچه ارو نمیتونه نگه داره میاد پایین

اون بالایی بخواد برگی از درخت نمی‌ریزه متوسل باش ان شالله رحمی کنه به همه امون

انشالله دلش به حال من نسوخت میبینه با چه بدبختی حامله میشم ازم گرفت هر چه قدر خطر داشته باشه سر کلاژ شکمی میکنم اگر خودمم مردم این سری با بچم برم دیگه تحمل ندارم هر آدمی یه کششی داره به خدا دیگه تاب ندارم یه شکست دیگه رو تحمل کنم خدا برای هممون بخواد 😔😔😪

یعنی تو سونوگرافی وآزمایش اصلا معلوم نمیشه چون دهانه وطول سرویکس طبیعیه فقط نرمه یه دفعه بچه ارو نمی ...

خب شما که اینطوری باید استراحتت از ما شدید تر باشه چون نارسایی نیست دیگه متوجه شدم