2777
2789
سزارین میشی دیگه با اون یکی زیاد فرق نداره

میگن مطمعن تره نمی‌خوام ریسک کنم تا حالا سرکلاژ نشدم ولی چون شنیدم با اونا هم احتمال زایمان زودرس هست میخوام شکمی انجام بدم سزارین شدم ایراد نداره فقط بچم بیشتر بمونه و سالم باشه گلم میتونم از دکتر بخوام شکمی برام انجام بده اون دوتا روش مک دونالد و شیرودکار و خودن بگم نمیخوام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن مطمعن تره نمی‌خوام ریسک کنم تا حالا سرکلاژ نشدم ولی چون شنیدم با اونا هم احتمال زایمان زودرس هس ...

فرقی نداره ببخشید گاهی اوقات دهانه ی رحم بالاست دسترسی کمه شکمی انجام میدن شکمی هم عوارض خودشو داره بزار دکترت تشخیص بده من سه چهار ماه پیش پرسیدم گفت هشت میلیون هزینه اشه

فرقی نداره ببخشید گاهی اوقات دهانه ی رحم بالاست دسترسی کمه شکمی انجام میدن شکمی هم عوارض خودشو داره ...

مهم نیست سنم داره میره بالا ۳۱ سالمه نمی‌خوام ریسک کنم اون یکی بهم جواب نده واقعا روحیم خرابه کدوم دکتر کجا گفتن ۸ تومن همون میخواستم بدونم چه قدر هست برم برام انجام بدن خودم بگم انجام میدن 

فرقی نداره ببخشید گاهی اوقات دهانه ی رحم بالاست دسترسی کمه شکمی انجام میدن شکمی هم عوارض خودشو داره ...

بعد عزیزم من سری پیش تو ۲۷ هفته زایمان زودرس داشتم تو ۲۴ بستری شدم دهانه کانل باز کیسه آبم نشتی میداد باورت میشه بعد از پسرم همون آدم سابق نشدم من سابقه سه تا سقط سه ماه ایست قلبی هم داشتم کلی آمپول اینا انکسوپارین که پسرم موند که مشخص شد نارسایی دهانه ی رحم هم دارم اصلا نمیخوام ریسک کنم وقتی دهانه باز میشه چه عاملی باعث سوراخ شدن کیسه اب هست نمیدونم اینو اگر کیسه ام سوراخ نمیشد باز میتونستن کاری کنن ولی کیسه ام هم نشتی داشت 😭😭😭😭😭

مهم نیست سنم داره میره بالا ۳۱ سالمه نمی‌خوام ریسک کنم اون یکی بهم جواب نده واقعا روحیم خرابه کدوم د ...

من مامانم قزوین برای بارداری میخوام برم پیشش اونجا پرسیدم گفتن هشت تومن

من مامانم قزوین برای بارداری میخوام برم پیشش اونجا پرسیدم گفتن هشت تومن

منم میرم حامله شدم میگن تو هفته های پایین ۷ و ۸ هم میشه،انجام داد خیلی نتیجه ی عالیی داشته 

منم ۲۴هفته پسرم سقط شده حتی هنوز باردارنشدم درکت می کنم

بدبختیم اینه دیرم باردار میشم نمیتونم مثل خانوم های دیگه زود حامله بشم باید به دکتر التماس کنم برام شکمی انجام بده شاید آخرین فرصتم باشه منم هنوز باردار نشدم ۸ ماهه گذشته از زایمانم افسردگی گرفتم نمیدونم چه راهی درسته ولی میدونم اگر گفت اون یکی روش ها برم چند تا دکتر تا ببینم کدوم برام انجام میدن شکمی انجام بدن 

بمیرم برات پس همدردیم😭😭چند ماهه اقدامی ؟؟؟ و چند سالته ؟؟؟

منم ۱۸هفته سقط شد دختر نازم.  من هیچ وقت ادم سابق نمیشم.منم دکتر گفت نارسایی رحم هستش چون خود به خود باز شد وتست کیسه اب گرفتن کیسه نشتی داشت.منم مثل شما به زور باردار میشم  مال من ۲۲مهر سقط شد

بمیرم برات پس همدردیم😭😭چند ماهه اقدامی ؟؟؟ و چند سالته ؟؟؟

یک ساله اقدامم چهار ماه تحت نظر دکترم برای بارداری ببین دلتو فقط به سرکلاژ خوش نکن هر چی قرص وآمپول برای جلوگیری از سقطه استفاده کن من دکترم خیلی خوبه خیلی خانما اومده بودن اونجا سرکلاژ کرده بود زایمان کرده بودن باید استراحت مطلق باشی فقط برای حموم ودستشویی بلند شی استرس خیلی تاثیر داره

منم ۱۸هفته سقط شد دختر نازم.   من هیچ وقت ادم سابق نمیشم.منم دکتر گفت نارسایی رحم هستش چون خود ...

بمیرم برات منم به زور باردار میشم بدبختی این بلا هه سرم اومده به خدا صورتش از ذهنم نمیره ۲۷ هفته بود ولی مثل نوزاد کامل بود اصلا انگار نارس نبود این سری هر طور شده میزم دکتری که سرکلاژ شکمی کنه چون منم دیر حامله میشم نمیتونم ریسک کنم خدا به هممون کمک کنه الان انقدر گریه کردم نفسم بالا نمیاد 😭😭😭😭😭