2777
2789

ببین همون کیسه آب نشتی داره بالاخره یه مشکلی هست دکترم میگفت اکثرا کسایی که نارسایی رحم دارن جفتشون ضعیف پاره میشه میاد پایین باید مولتی ویتامین زیاد مصرف کنی من حتی کیسه آبم فول بود فقط جفت اومده بود پایین

منم ۱۸هفته سقط شد دختر نازم.   من هیچ وقت ادم سابق نمیشم.منم دکتر گفت نارسایی رحم هستش چون خود ...

منم خود به خود باز،شده کیسه ابمم نشتی داشت نمیدونی باز،شده چه طوری کیسه سوراخ شده اینو بهت نگفت دکتر ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ساله اقدامم چهار ماه تحت نظر دکترم برای بارداری ببین دلتو فقط به سرکلاژ خوش نکن هر چی قرص وآمپول ...

حتما استرس که شدید دارم ولی استراحت میکنم قرص و آمپول منظورت پروژسترون هست ؟؟؟

یک ساله اقدامم چهار ماه تحت نظر دکترم برای بارداری ببین دلتو فقط به سرکلاژ خوش نکن هر چی قرص وآمپول ...

من خونم پله داره مجبورم برم بالا پایین سعی میکنم دونه دونه پله ها رو شده یهرساعت طول بدم برم بیام اونم فقط برای دکتر و اینکه سرکلاژ شکمی میگن استراحت رو اونقدر نمیخواد مثل اون دو روش به خاطر این میگم شکمی برام انجام بدن 

من خونم پله داره مجبورم برم بالا پایین سعی میکنم دونه دونه پله ها رو شده یهرساعت طول بدم برم بیام او ...

به حرفه دکترا گوش نده استراحت کن همون پله هم ضرر داره بعد استراحتم کنی خون لخته میشه باید قرض آسپرین یا همچین چیزی بخوری

استراحت کم کار نمیکردم زیاد ولی خب مطلق نبودم 

خب دیگ همون برات سم بود

من چنتا سقط هفته پاین داشتم 

سربارداری پسرم  ۱۸هفته متوجه شدم سرویکسم ۲۱شده

ازون موقع استراحت مطلق مطلق ک میگم یعنی ماهی یبار حموم میرفتم درحد ۵دقیقه اون با کلی سختی

امپول و شیاف و قرصم جدا

تختم شیب داشت

غذاهم نیم خیز میخوردم اصن دراز نمیکشیدم

امپوله ریه میزدی بچه ات می موندا

سه هفته بیمارستان بودم همه مدل آمپول به خودم سولفات هر روز سرم آمپول ریه زدم بچه دنیا اومد یه شبم تو دستگاه موند کلی آمپول به پسرم زدن ولی یه شب فقط،زنده موند رفت و دله منم با خودش برد کاش می‌مردم 😭😭😭برام دعا کنید خیلی حاله بدی دارم خونمم پله داره ولی خب مجبورم یه ساعتم شاه طول بدم آروم آروم برم سر قبلی اصلا رعایت نمیکردم اصلا نمیدونستم نارسایی دارم پله هارو میرفتم همه جا میرفتم ولی این سری بعد سرکلاژ شده دو ساعت طول بدم پله رو طول میدم حمام هم باید کم بریم دستشویی هم فرنگی

نه داروهای دیگه هم هست به جز پروژسترون کدوم شهری

تهران چه دارویی اگر میدونی بهم بگو دکترم کوتاهی کرد بهش بگم برام تجویز،کنه خودمون باید بیشتر به فکر خودمون باشیم 

به حرفه دکترا گوش نده استراحت کن همون پله هم ضرر داره بعد استراحتم کنی خون لخته میشه باید قرض آسپرین ...

من اصلا روزی دو تا آسپرین و انکسوپارین ۶۰۰۰ سر قبلی میزدم باید بزنم ولی خب پله رو مجبورم راهی ندارم