2777
2789
اره سرکلاژم میکنه ولی باید استراحت مطلق باشم 

اره به خاطر همون نرمی درسته منم استراحت میکنم هیچ کاری نمیکنم منتها برای دکتر رفتن ها پله هار و خیلی طول میدم شاید دوساعت طول بدم آروم آروم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خود به خود باز،شده کیسه ابمم نشتی داشت نمیدونی باز،شده چه طوری کیسه سوراخ شده اینو بهت نگفت دکتر ...

نه نگفت.من اول بدون علاعم دهانه رحمم باز شده بود بیمارستان بستری شدم .بعد به دکتر گفتم من زود زود میرم دستشویی این طبیعه گفتش ترشح داری گفتم اره گفتش نشتی کیسه اب هیت باید ازت تست بگیریم تست گرفتن که متاسفانه پاره بود.  بمیرم برا دختر نازم.بچه منم بچه کامل بود .من یه دختر دارم کلاس اول اینی سقط شد بچه دومم بود ولی هیچ موقع از یادم نخواهد رفت هیچ وقت  

نه نگفت.من اول بدون علاعم دهانه رحمم باز شده بود بیمارستان بستری شدم .بعد به دکتر گفتم من زود زود می ...

الهی عزیزم خوبه باز،شما یدونه داری من بچه ندارم این شکست ها داغونم کرده انشالله هممون سال بعد دلمون شاد بشه منتها واقعا راست میگی آدم قبلی رو صورتشو نمیتونه فراموش کنه 

منم میرم حامله شدم میگن تو هفته های پایین ۷ و ۸ هم میشه،انجام داد خیلی نتیجه ی عالیی داشته 

سلام عزیزم شما سرکلاژ شکمی و تو بارداری انجام دادی؟ هزینش چقدر شد منم یه سقط 22هفته داشتم میخام اینبار شکمی سرکلاژ کنم اگه بشه تو بارداری 

بمیرم برات منم به زور باردار میشم بدبختی این بلا هه سرم اومده به خدا صورتش از ذهنم نمیره ۲۷ هفته بود ...

سلام خوبی منم دقیقا مثل شما تو بست ‌هفت هفته زایمان کردم شما الان باردارین

خیلی میترسم دوباره این اتفاق برام بیوفته پیش کدوم دکتر رفتین؟

سلام خوبی منم دقیقا مثل شما تو بست ‌هفت هفته زایمان کردم شما الان باردارین خیلی میترسم دوباره این ا ...

سلام بله عزیزم سرکلاژ کردم معمولی اصلا اصلا نترس الان ۳۴ هفته آن ک مشکلی هم نداشتم تازه معمولی ترین سرکلار رو هم انجام دادم استراحت کردم مطلق نه طوری که برام لگن بزارن خودم سرویس رفتم حتی تو خونه راه رفتم دکتر رفتم منتها همه با اسنپ پیاده روی نکردم الان که ۳۴ هفته ام فعالیت ام بیشتر هم شده پس نگران نباش اصلا توی رختخواب هم الان که وارد ماه نه شدم آخر ها نخوابیدم اوایل آره ولی الان دیگه نه پس نترس 

سلام بله عزیزم سرکلاژ کردم معمولی اصلا اصلا نترس الان ۳۴ هفته آن ک مشکلی هم نداشتم تازه معمولی ترین ...

خدا رو شکر که تا الان نی نی سالم مونده

به امید خدا سالم دنیا بیاد بغلش کنی

برا همه اونایی که منتظر نی نی هستن دعا کن گلم

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

بدبختیم اینه دیرم باردار میشم نمیتونم مثل خانوم های دیگه زود حامله بشم باید به دکتر التماس کنم برام ...

عزیرم شما چکار کردین بسلامتی بچه تون ب دنیا اومد میشه لطف کنین بگین شکمی خوبه یا واژینال من زن داداشم سقط داشت خدا خیرتون بده جواب بدیم ممنون

یا رب نظر توبر نگردد

من با سرکلاژ شکمی یه بارداری موفق داشتم اما بارداری دوم بیست و چهار هفته زودرس شدم و متاسفانه سزارین! سر عمل پریناتولوژی گفت نخ شل شده و بچه و کیسه آب ازش عبور کردن!

بنظرم شکمی نهایتا برای یک بارداری جواب بده و برای بار دوم مجدد چک و سرکلاژ بشید

من با سرکلاژ شکمی یه بارداری موفق داشتم اما بارداری دوم بیست و چهار هفته زودرس شدم و متاسفانه سزارین ...

سلام عزیزم دکتر ی که عمل کردن شکمی کی بودن.

و اینکه استراحت بودین

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..