بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خود به خود باز،شده کیسه ابمم نشتی داشت نمیدونی باز،شده چه طوری کیسه سوراخ شده اینو بهت نگفت دکتر ...
نه نگفت.من اول بدون علاعم دهانه رحمم باز شده بود بیمارستان بستری شدم .بعد به دکتر گفتم من زود زود میرم دستشویی این طبیعه گفتش ترشح داری گفتم اره گفتش نشتی کیسه اب هیت باید ازت تست بگیریم تست گرفتن که متاسفانه پاره بود. بمیرم برا دختر نازم.بچه منم بچه کامل بود .من یه دختر دارم کلاس اول اینی سقط شد بچه دومم بود ولی هیچ موقع از یادم نخواهد رفت هیچ وقت
سلام خوبی منم دقیقا مثل شما تو بست هفت هفته زایمان کردم شما الان باردارین خیلی میترسم دوباره این ا ...
سلام بله عزیزم سرکلاژ کردم معمولی اصلا اصلا نترس الان ۳۴ هفته آن ک مشکلی هم نداشتم تازه معمولی ترین سرکلار رو هم انجام دادم استراحت کردم مطلق نه طوری که برام لگن بزارن خودم سرویس رفتم حتی تو خونه راه رفتم دکتر رفتم منتها همه با اسنپ پیاده روی نکردم الان که ۳۴ هفته ام فعالیت ام بیشتر هم شده پس نگران نباش اصلا توی رختخواب هم الان که وارد ماه نه شدم آخر ها نخوابیدم اوایل آره ولی الان دیگه نه پس نترس
سلام دوست عزیز الان که پیامتونو دیدم خیلی خوشحال شدم که رفتید توی نه ماهگی انشالله به خوبی وخوشی نی نی رو بغل کنید چیکار کردید سر این بارداری داروهاتون چی بود دکترتون کیه؟
سلام بله عزیزم سرکلاژ کردم معمولی اصلا اصلا نترس الان ۳۴ هفته آن ک مشکلی هم نداشتم تازه معمولی ترین ...
خدا رو شکر که تا الان نی نی سالم مونده
به امید خدا سالم دنیا بیاد بغلش کنی
برا همه اونایی که منتظر نی نی هستن دعا کن گلم
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت میشوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
من با سرکلاژ شکمی یه بارداری موفق داشتم اما بارداری دوم بیست و چهار هفته زودرس شدم و متاسفانه سزارین! سر عمل پریناتولوژی گفت نخ شل شده و بچه و کیسه آب ازش عبور کردن!
بنظرم شکمی نهایتا برای یک بارداری جواب بده و برای بار دوم مجدد چک و سرکلاژ بشید