2777
2789
عنوان

رفتار با زن داداش باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم میگم،ولی مامانم خیلی مهربونه وگذشت داره میگه اشکال نداره حالا اون نپرسید ما بپرسیم خیلی زورم ...

بزار مامانت بپرسه 

حالا تو میتونی کمتر بپرسی احوالش،زنگ هم نزن پیام بده

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
برید خونش حالشو بپرسید اینا خوششون نمیاد خانواده شوهر حتی برا اجوااپرسی بره خونشون

آره والا اینو منم دیدم رفتم دیدن برادر زادم که پاش شکسته بود پذیرایی نمی‌کرد زودتر بریم .

لزومی نداره حالش رو بپرسید یا بهش سر بزنید

اما اگر اومد خونه تون سعی کنید حواستون بهش باشه و چیزی که دوست داره درست کنید. خانم های باردار بخصوص بد ویار خیلی ذیت میشن. فرض کنید در راه رضای خدا و برای غریبه این کار رو می کنید. 

خب داداشم میخواست هر وقت ما هم مریض میشیم خودش یا زنش یه زنگ بزنن حال ما رو بپرسن 

دقیقا منم میخواستم همین بگم داداشت چرا وقتی شما مریض عستین نمیگه احوالتون بپرسه یا یا جواب مادرت و شما رو نده

رو نده ب زن داداشت  

خودت باش کســــی هم خوشش نیامد نیامد اینجاکارخانه مجسمه ســـــــــــــــازی نیست😊😊

حالا بهش سر بزنید و تماس بگیرید حالشو بپرسید ویارونه ببرید براش  شاید محبت دید اخلاقش درست شد اگرم نشد به هرحال خوبی در حق برادرزاده آیندتون کردین و به برادرتون نیت خوبتونو نشون دادین چیزی ازتون کم نشده ،رفتارتونم باهاش ست کنین تا درست شه

آره منم میگم،ولی مامانم خیلی مهربونه وگذشت داره میگه اشکال نداره حالا اون نپرسید ما بپرسیم خیلی زورم ...

بهش بگو ب اخه به یکی محبت کن که قدر بدونه نه این خانم که قدر نمیدونه عیچ هنوز فک کنم طلب کار هم هستن

خودت باش کســــی هم خوشش نیامد نیامد اینجاکارخانه مجسمه ســـــــــــــــازی نیست😊😊
آفرین منم همینو میگم،اون فقط برای خانومش احترام میخواد ما هیچی

شما بی احترامی نکنید اما اصلا دلیلی هم نداره به آدمی که بی احترامی می کنه احترام بذارید

فرقی هم نمی کنه کی باشه

این مسائل کاملا دو طرفه هست

برادرتون هم باید متوجه اشتباهش بشه