2777
2789
عنوان

رفتار با زن داداش باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 49 پست
آفرین دقیقا چون همیشه داداشم اومده افتاده سر ما و همیشه مارو مقصر می‌دونه ولی عزیزم دست ما نمک نداره

حالا شما تلاشتون رو بکنید. اصلا به این نیت که خانوم داداشتون شرمنده بشه از رفتارش. مطمئنا داداشتون هم اینو ببینه متوجه میشه در موردتون اشتباه کرده.

حالا شما تلاشتون رو بکنید. اصلا به این نیت که خانوم داداشتون شرمنده بشه از رفتارش. مطمئنا داداشتون ه ...

باشه عزیزم امتحان میکنم،ولی میدونم این آدمیه که دستت بکنی عسل بزاری دهنش گاز میگیره چون بهم تجربه شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم امتحان میکنم،ولی میدونم این آدمیه که دستت بکنی عسل بزاری دهنش گاز میگیره چون بهم تجربه شد ...

نه شما اگر با این فکر منفی برید جلو حتما خسته میشین و برمیگردین سر خونه اول. فکر کنید اصلا نه خانی اومده، نه خانی رفته. با فکر مثبت برید جلو، ان شاءالله خدا هم کمکتون میکنه.