امروز فقط خواب دلنشگاه و نمیدونم یه چیزایی رو دیدم که اصلااا دوستشون نداشتم خاطرات یه روزایی برام زنده شد. تازه تو خواب بدتر از اون خلطرات بود و یه جورایی کابوس بود.
من میخوام روزای بد رو فراموش کنم چرا نمیشه .
خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
چون بهشون فکر میکنی اره؟ من در طول روز به هر چی فکر کنم همونو شب خواب میبینم
(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
خب اره ولی چرا شب همونا به صورت کابوس برام میاد خدایااا
منم همینم
(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸