2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرسید

من بازوم سفت و فرم دار نیست 6 ماهه تی آر ایکس میرم 2 ماه خصوصی بدنسازی رفتم الان بدنسازی عادی میرم ولی دریغ از تغییر اضافه وزن دارم 80 کیلو با قد 172 هستم البته دمبل های سنگین کار کنم بهتر نیست آخه حجم گرفتن به این آسونی نیست که ما را میترسونند سنگین حجم میاره

من بازوم سفت و فرم دار نیست 6 ماهه تی آر ایکس میرم 2 ماه خصوصی بدنسازی رفتم الان بدنسازی عادی میرم و ...

بازوتون سفت و فرم دار نیست چون چربی داره . شما باید تعداد حرکاتتون رو کم کنید و ست های بیشتری بزنید . چند وقته میرید تمرین؟

داره یکسال میشه 

تمرین با وزنه های سنگین باعث  افزایش سایز عضله میشه که براي خانوم ها خوشایند نیست  بجاي استفاده از وزنه های سنگین با تعداد تکرار کم، از وزنه های سبک با تکرارهای زیاد استفاه کن

تمرین با وزنه های سنگین باعث  افزایش سایز عضله میشه که براي خانوم ها خوشایند نیست  بجاي اس ...

عزیزم افزایش سایز عضله مگه به همین راحتیه؟؟؟؟ 

این خانم هایی که میبینین عضله ای و هیکل مردونه دارن کلی هورمون مصرف میکنن

وگرنه مگه با ورزش خالی ما خانوما حجم میاریم اخه؟؟؟

شاخص تستسترون تو خانم ها اینقدر پایینه که عضله سازی براشون خیلی سخته (۱۵ تا ۷۰ نهایت) مال آقایون ( ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ و حتی بیشتر)

بعد شما میای حرف از حجم میزنی؟!😂😂😂

من بازوم سفت و فرم دار نیست 6 ماهه تی آر ایکس میرم 2 ماه خصوصی بدنسازی رفتم الان بدنسازی عادی میرم و ...

عزیزم ورزش نهایت ۳۰ درصد ماجراست بقیه تغذیه و ورزشه

همیشه میگن بدن تو آشپزخونه ساخته میشه

یکم روغن غذاتو کم کن

غذاهای چرب و پر کالری مثل قیمه و قرمه سبزی و …. کمتر بخور

به جاش فیله مرغ گریل و تخم مرغ آب پز و اینجور چیزا بخور

ورزش حتما جواب میده، اگر جواب نمیگیری یا تغذیه ات خوب نیست یا خوابت خیلی کم و نا منظمه