2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 117 پست
چون متاسفانه همه چی بر ضدمونه. من خودم الان حتی حاظرم از بچه هامم بگذرم برم ولی سرپناه پیدا نکردم، خ ...

بخداا که دختر عموم هیچکس پشتش نبود اصلا نفهمیدیم کی رفت و واسه طلاق اقدام کرد شوهرش خیانت میکرد اذیتش میکرد اخرش با کلی سختی جدا شد ولی الان ازدواج مجدد کرده و شکرخدا میگه راضیم 

نمیگم واسه همه این بشه ها نه اما ما زنا بیش از حد واسه زندگیمون تلاش میکنیم کاشکی قدر بدونن حداقل

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
خب مهریه نفقه همه ی اینا بهت تعلق میگیرع بالا پایین داره سختی داره ولی اولشه بعدش ک شاید راحت زندگی ...

هیچی ندارم شوهرم مهریه هم بخوام بگیرم با کلی بدبختی دو زار بهم تعلق میگیره که اونم نمیتونه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون متاسفانه همه چی بر ضدمونه. من خودم الان حتی حاظرم از بچه هامم بگذرم برم ولی سرپناه پیدا نکردم، خ ...

واقعا شرایط ما زنا خیلی سخته درکتون میکنم منم حامی ندارم واسه همین بدبختم

واقعا شرایط ما زنا خیلی سخته درکتون میکنم منم حامی ندارم واسه همین بدبختم

منم خیانتاشو تلافی کردم مثل شما... ولی صورت مسئله درست نشد و حال من خوب نشد با اون کار.. واسه همین کات کردم با طرف

ا حیف دوریم. من سمت تهرانم.. نزدیک بودی باهم دوست میشدیم همو میدیدیم درددل میکردیم.. من سه تا دارم. ...

عزیز دلم خدا حفظشون کنه . اره متاسفانه دوریم. بخدا از سر ناچاری و بی کسی به این آقا پناه آوردم الآنم عذاب وجدان دارم که متاهله و من دارم به خانمش ظلم میکنم.از طرفی هم اون زن خودش خیانت کرده... بخدا موندم چه کنم

عزیزم واسه تلافی کردن خودتو روح و جسمتو دهنتو آلوده نکن...تو اینکاره نیستی که اینقدر عذاب وجدان داری...این رابطه فقط در حد حرف ودردودل نیست تا به جاهای باریک نکشیده ول کن...آدم بدی به پستت بخوره میاد از حرفات استفاده می‌کنه تهدیدت می‌کنه که اگه بامن نباشی ابروت رو میبرم یا کسی تو رو ببینه تو پارک با مرد غریبه یا تماس هات رو چک کنه شوهرت به عنوان خیانت بچتم ازت میگیره و بدنام میشی...مرد که به جاییش برنمیخوره فوقش میگه صیغه کردم محرممه...خودتو وقف بچت کن ...دعا بخون با خدا راز و نیاز کن شیطون رو لعنت کن گلم...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم خیانتاشو تلافی کردم مثل شما... ولی صورت مسئله درست نشد و حال من خوب نشد با اون کار.. واسه همین ک ...

اره منم همش ی حس عذاب وجدان دارم. لعنت به مردایی که با ذات کثیفشون باعث میشن ی زن بخواد همچین کاری بکنه تا بلکه یکم آروم بشه و دلش خنک بشه

عزیزم واسه تلافی کردن خودتو روح و جسمتو دهنتو آلوده نکن...تو اینکاره نیستی که اینقدر عذاب وجدان داری ...

به امید روزی که این قوانین مردسالار یه روز عوض شه تا ایندفعه اونا بشینن به راز و نیاز تا دلشون آروم بگیره.

به امید روزی که این قوانین مردسالار یه روز عوض شه تا ایندفعه اونا بشینن به راز و نیاز تا دلشون آروم ...

آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
میفهمم عزیزم..یه سوال، الان این رابطه ای که با اون گرفتی حالتو خوب میکنه؟

راستش چون مهربونم باهام حرف میزنه دوست دارم باهاش حرف بزنم. آخه شوهر خودم همیشه با تشر حرف میزنه اصن مهربونم نیست شوهرم. ولی از طرفیم همش استرس دارم از بچم خجالت میکشم و عذاب وجدان هم دارم