2777
2789
عنوان

خیانت

1977 بازدید | 117 پست

میشه لطفا فقط خواهرانه راهنماییم کنید؟ مرسی 

من متاهلم و بارها از همسرم خیانت دیدم ، هر دفعه خیلی داغون شدم تا جایی که افسردگی گرفتم و مشکلات عصبی پیدا کردم. بعد از آخرین خیانت همسرم از اونجایی که شرایط جدایی ندارم تصمیم گرفتم خیانتشو تلافی کنم! لطفا سرزنش نکنید می‌دونم این کار درست نیست ولی شما حال دل منو نمی‌دونید که چقد عذاب می‌کشیدم و حس تحقیر شدن بهم دست داده بود... 

خلاصه خواستم این کارو بکنم اما نتونستم! انگار تو وجودم نبود . با خودم گفتم بیخیال من اهلش نیستم و نمیتونم و فراموشش کردم تا اینکه این اواخر باز احساس کردم همسرم داره خیانت می‌کنه ، اینم بگم که از یکی دو هفته قبلش طلاق عاطفی گرفته بودیم چون هر چی من سعی میکردم زندگیمونو درست کنم اون میزد خرابش میکرد و آخر سر منم دیگه خسته شدم و دست از تلاش یک طرفه برداشتم. بقیشو الان میگم...

وقتی احساس کردم بازم خیانت کرده خیلی حالم داغون شد از خونه زدم بیرون و تو ی پارک نشسته بودم و به حال خودم گریه میکردم که ی آقا اومد نشست کنارم و سر صحبت باز شد واقعا حال بدی داشتم دلم میخواست با ی نفر حرف بزنم... 

اون آقا با حرفاش آرومم کرد و رابطه ما شکل گرفت 

من موندم چرا ما زنا کتک میخوریم خیانت میبینیم تحقیر میشیم تو بدترین شرایط زندگی میکنیم میدونیم طرفمون آدم نیستا 

ولی بازم میگیم شرایط طلاق نیست و ب این زندگی نکبتی ادامه میدیم 🤧

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولش پرسیدم متاهل که نیستید؟ آخه دوست نداشتم وارد زندگی کسی بشم و اون آقا گفت نه 

اما بعد از چند روز گفت که متاهله و در حال جدایی و علت جداییشون هم خیانت خانمش هست

من موندم چرا ما زنا کتک میخوریم خیانت میبینیم تحقیر میشیم تو بدترین شرایط زندگی میکنیم میدونیم طرفمو ...

چون کسیو ندارم خواستم کنه پول ندارم شاغل نیستم بدون پول چکار کنم جدا شم کجا برم؟

من موندم چرا ما زنا کتک میخوریم خیانت میبینیم تحقیر میشیم تو بدترین شرایط زندگی میکنیم میدونیم طرفمو ...

چون متاسفانه همه چی بر ضدمونه. من خودم الان حتی حاظرم از بچه هامم بگذرم برم ولی سرپناه پیدا نکردم، خونوادم انقد بی غیرت و بی عاطفه ان حتی موقتا هم حمایت نمیکنن حتی بنا به ترسوندنش باشه دیگه چه برسه به طلاق. ولی خیلی کارد به استخونم برسه میرم اورزانس اجتماعی میمونم شبا و وکیل میگیرم، سرمایمم کمه البته. 

در کل قانون پشت زنا نیست و مرد نخواد طلاق بده خیلی سخت میشه طلاق گرفت.. 

چون کسیو ندارم خواستم کنه پول ندارم شاغل نیستم بدون پول چکار کنم جدا شم کجا برم؟

خب مهریه نفقه همه ی اینا بهت تعلق میگیرع بالا پایین داره سختی داره ولی اولشه بعدش ک شاید راحت زندگی کنی 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

الان سوال من اینه که به نظر شما من آدم بدی ام که با اون آقا صحبت میکنم؟ اولش با خودم گفتم کات کنم اما بعدش اون آقا گفت مگه تو نمی‌خوای خیانت شوهرتون تلافی کنی خوب منم دارم خیانت خانمم رو تلافی میکنم! واقعا موندم 

شخص خودم...فقط بخاطر دخترام‌😞😞

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الان سوال من اینه که به نظر شما من آدم بدی ام که با اون آقا صحبت میکنم؟ اولش با خودم گفتم کات کنم ام ...

طرف دروغ میگه    چقدر ساده ای

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎