2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 117 پست
عزیزم واسه تلافی کردن خودتو روح و جسمتو دهنتو آلوده نکن...تو اینکاره نیستی که اینقدر عذاب وجدان داری ...

وااای اره راست میگی... حتما تمومش میکنم خودمم میترسم این رابطه از پیام و چت فراتر بره . من اصن اهل رابطه های اونجوری نیستم و نمیخوامم باشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز دلم خدا حفظشون کنه . اره متاسفانه دوریم. بخدا از سر ناچاری و بی کسی به این آقا پناه آوردم الآنم ...

مرده اونطوری گفته بهت ک بتونه دلیل بیاره برا رابطه باهات مطمعن باش قضیه خیانت همسرش دروغه 

توروخدا اعتماد نکن

راستش چون مهربونم باهام حرف میزنه دوست دارم باهاش حرف بزنم. آخه شوهر خودم همیشه با تشر حرف میزنه اصن ...

الهی... کاش هرمردی برای زنش بهترین بود. بخدا خوب بودن سخت نیست که انقد بعضی مردا سختش میکنن. من نظر خاصی راجع به رابطت نمیتونم بدم ببخشید.تصمیم در نهایت با خودته

مرده اونطوری گفته بهت ک بتونه دلیل بیاره برا رابطه باهات مطمعن باش قضیه خیانت همسرش دروغه  تور ...

وااای شایدم حق با شماست! ازش بدم اومد! چقد مردا پستن. اصن دیگه جوابشو نمیدم امیدوارم پیله نباشه فقط. ترس وجودمو گرفت خدا لعنتشون کنه که همشون خیانت کارن حالا این وسط آه زن بیچاره اون دامنمو نگیره خودم کم دردسر ندارم

یعنی چی؟ اینکه زنش خیانت کرده؟ واقعا دروغ میگه؟ چطور غیرتش اجازه میده همچین دروغی درباره زنش بگه؟!&n ...

عزیزم شوهره دوستم به دوستم خیانت کرد به اون دختره گفته بود زنم هیچ جهیزیه نیورد خیلی فقیرن هیچی ندارن حتی مواد غذایی خونه باباشم من میخرم میبرم اصلا دوسش ندارم فقط ب خاطر اینکه دلم‌میسوزه نگهش داشتم 

همش دروغ بودا 

غیرت نمونده دیگه 

الهی... کاش هرمردی برای زنش بهترین بود. بخدا خوب بودن سخت نیست که انقد بعضی مردا سختش میکنن. من نظر ...

اره واقعا اگه مردا یه ذره محبت کردن بلد بودن خیلی از مشکلات حل میشد. آخه شوهری که ناز زنشو نکشه و همش امر و نهی کنه و دستور بده به چه درد میخوره. راستش یکی از دوستان گفت احتمالا اون آقا دروغ گفته و خانمش خیانت نکرده منم تصمیم گرفتم تمومش کنم. ارزششو نداره

وااای شایدم حق با شماست! ازش بدم اومد! چقد مردا پستن. اصن دیگه جوابشو نمیدم امیدوارم پیله نباشه فقط. ...

بهش بگو شوهرت فهمیده 

اگه داداش داری یا یه مردی که بهش اعتماد داری گوشیتو بهش بده بگو زنگ بزنه بهش الکی بگه شوهرته و تهدیدش کنه ک میام پیدات میکنم میکشمت و از اینجور حرفا 

طرف خودش میترسه دیگه پیداش نمیشه