2789
دیگه خدایی بیمارستان خیلی نجسه

آره اسمش که میاد حالم بد میشه

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون تو بیمارستان اصلا رعایت نمیشه

دقیقا👌👌👌

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

[QUOTE=290553837]دقیقا👌👌👌[/QU البته خیلیارم دیدم که بستری شدن همونجوری هم اومدن تو خونشون

وای بله 🤢🤢🤢

چون خیلیا هستن که اصلا به نجس بودن اعتقادی ندارن 

آره موندم چطور میتونن اینقد بیخیال باشن

شوهرتون با حساس بودنتون مشکلی نداره؟

بهش مثلا میگم اینجوری نکن بعضی وقتا رعایت میکنه بعضی وقتام نه باهاش دعوا میکنم😂میگه آخه خیلی حساسی میگم وقتی میبینی حساسم چرا به فلان چیز دست میزنی 

همه چی در حد نرمالش خوبه ولی من بیمارستان رو به چشم خودم دیدم وضع اوضاعش خرابه

آره خواهر اگه همه رعایت کنن عالی میشه

بعضی ها حال آدم و بهم میزنن