2777
2789
من تو فامیلمون دیدم خیلی بد دردیه متاسفانه

هم خودم و هم خواهرم وسواس داریم خواهر شوهرمم داره ولی شدتش کمه خواهرم هر روز صبح که از خواب بیدار میشه اول با سفید کننده و تاید دستشویی رو میشوره و دستش رو حتما باید با دستمال کاغذی خشک کنه و اصلا حوله نمیتونه استفاده کنه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

البته شوهر من اینجوری نیست ولی تمیزم نیست. 

من شوهر ندارم اما داداشم بی‌شعور با جوراب میاد تو اتاق حالم بد میشه

لیتقدر بدم میاد یه موقع هایی چسب کاغذی میزنم روی زمین میگم این ور نیا 

هم خودم و هم خواهرم وسواس داریم خواهر شوهرمم داره ولی شدتش کمه خواهرم هر روز صبح که از خواب بیدار می ...

فامیل ما فقط به نجسی و پاکی و خون و این چیزا خیلی حساس بود بنده خدا همیشه اذیت میشد

من از این که غیر از خودمون کسی بره دستشویی خونمون بدم میاد و هرکس بیاد بره بعدش تندی وایتکس کاری بای ...

منم متنفرم غیره بره تو دستشویی خونم

حتما بعدش میشورمش

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

دکتر نرفتین؟

نه تاحالا کاری براش نکردم میدونی زیادم شدید نیستا مثلا دستشویی برم باید حتما پاهامو بشورم البته جایی باشه که نتونم بشورمم مشکلی ندارم فقط رو این حساسم یا مثلا معذرت میخوام تو رابطه با چیزی مشکل ندارم ولی بعدش بلافاصله باید برم حموم بدم میاد به چیزی دست بزنم 

به نظرت مشکلم خیلی حاده؟

نه تاحالا کاری براش نکردم میدونی زیادم شدید نیستا مثلا دستشویی برم باید حتما پاهامو بشورم البته جایی ...

نه زیاد،اون کسی که من میگم خیلی حساس بود یه ذره خون میدید تو شستنش و اینا خیلی حساس بود ولی با دارو خیلی بهتر شد