2777
2789
عنوان

بی حوصلگی و ایام امتحانات

390 بازدید | 16 پست

فردا امتحان ریاضی دارم و این چند رو که تعطیل بودم اصلا خوب نخوندم نمیدونم چم شده حس و حال خوندن نداشتم حالا استرس دارم فردا امتحانو‌ چطور بدم مال نوبت دوم هم هست فارسی هم چهارشنبه هفته پیش داشتیم که خیلی خوب خوندم و نمره کامل هم گرفتم ولی این ریاضی نمیدونم چی شد که دیگه حس خوندن ندارم به همین خاطر واسه فردا استرس دارم و میترسم امتحانای‌ دیگه هم همینطوری شه و چون مال نوبت دوم است مال مستمر نیست خیلی نگرانم چکار کنم به نظرتان فردام امتحان ریاضی رو نمیدونم چطور بدم ولی حالا واسه امتحانای دیگه چه راهکاری دارید؟

خب الان این دقیییییییقا مشکل منه :))

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درك ميكنم چي ميگي💔 

چاره اي نيست

هرچي تا الان شد و بيخيال 

بقيرو خوب بده لااقل

نمرشم برات مهم نباشه تلاشتو بكن فقط بعدا حسرتشو نخوري

خنک آن قمار بازی که بباخت آن چه بودش؛ بنماد هیچش الّا هوس قمار دیگر ✨🍃

اگه خوابت نمیبره الان که بشین حتمااا بخون فردا برو

اگرم واقعاااااااا نمیتونی فردارو نرو بعد یک ذره خودتو بزن بیحالی بدبختی مریضی برو دکتر گواهی بگیر یک روز دیگه امتحان بدی  بشین فردا رو بخون

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
از قسمتایی ک بارم بیشتر داره بخون

خوندم‌ ولی اصلا یه جوریه‌ ریاضی رو کلا باید کتبی حل کرد شفاهی نمیشه یاد گرفت ولی نمیدونم چمه کلا حس خوندن ندارم نه شفاهی نه کتبی

اگه خوابت نمیبره الان که بشین حتمااا بخون فردا برو اگرم واقعاااااااا نمیتونی فردارو نرو بعد یک ذره ...

خخوندم یک دور ولی درست نخوندم و حس خوندن هم ندارم شاید بهتره اینجوری بگم نمیدونم چیا رو بخونم اصلا کلا انگار گُمم

درك ميكنم چي ميگي💔  چاره اي نيست هرچي تا الان شد و بيخيال  بقيرو خوب بده لااقل نمرشم ...

سعی میکنم واقعا ولی واسم دعا کنید این رو هم خوب بدم واقعا نمیدونم چکار کنم پنجشنبه جمعه ها کلا یه حالی میشم 

سعی میکنم واقعا ولی واسم دعا کنید این رو هم خوب بدم واقعا نمیدونم چکار کنم پنجشنبه جمعه ها کلا یه حا ...

يه ماهه ديگه تحمل كن تمومهههههه به تابستون و راحتيش فك كن و اين ماه اخرم دووم بيار

خنک آن قمار بازی که بباخت آن چه بودش؛ بنماد هیچش الّا هوس قمار دیگر ✨🍃