2777
2789

ما یه هفته کامل مهمونی بودیم ! یعنی این هفته رو کلا مهمونی بودیم از شنبه تا جمعه!!!!؟

بعد من دیشب پریود شدم واقعا حالم خوب نبود مهمونی هم دعوت بودیم پاشدم با اون وضع و درد و بی حوصلگی و دعوا شدید با شوهرم رفتم؟

بعد حالا دیشبو از دلدرد نخابیدم دیگه رد داده بودم مادرشوهرم شب پیام داده بود فردا ساعت ۲ختم قران هست به مامانتم بگو!

من فک کردم یه ختم قران سادس دیگه نرفتم😐 چون هم درد داشتم هم حوصلع نداشتم شوهرمم به مامانش گفته بود اینطوری شدع شاید خانمم نیاد!!!!

نگو سالگرد مادربزرگ شوهرم بوده منم خبر نداشتم😐 تا الانم طول کشیده من نرفتم

مامانم اومدع کلی دعوام کرد که چرا نرفتی

حالا شبم تولد برادرزاده شوهرم دعوتم نرم ناراحت میشن برمم نمیگن این اگه مریض نبود چرا نیومد از صبح اونجا؟

واعایییی خدا😭

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

شب هم نرو

تماس بگیر با مادرشوهرت و ماجرا رو بگو و بگو واقعا اطلاع نداشتم

اگه خودش گفت حالا شب و بیا و اینا برو

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
شب هم نرو تماس بگیر با مادرشوهرت و ماجرا رو بگو و بگو واقعا اطلاع نداشتم اگه خودش گفت حالا شب و بی ...

وای خیلی خجالت کشیدم

مامانمم رفته دیده سالگرده یه زنگ به من نزده بگه اینطوریه بیا😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی خجالت کشیدم مامانمم رفته دیده سالگرده یه زنگ به من نزده بگه اینطوریه بیا😐

عزیزم سختش نکن

پریودی اینه که بهم ریختی 

چیزی نشده که

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مامانم خیلییییی بزرگش کرده که اره جاریات اونجا بودن کار میکردن😐

بگو فدای سرم😂همین مونده مسابقه کار کردن بذاری با جاری

ولش کن دختر 

بگو فدای سرم😂همین مونده مسابقه کار کردن بذاری با جاری ولش کن دختر 

باورت نمیشه چقد سخت میگیرن بر من

البته اینا کلا اینطورین که ناراحت میشن نری

مثلا دیشب که مهمونی بودیم تولد جاریم بود مهمون داشتن نیومدن میزبان گف اره نیومد فلان

خونه فلانی هم نیومده بود😐

حتمااااااا باید بری و انقد مراسم و مهمونی دارن که دیونه بشی

باورت نمیشه چقد سخت میگیرن بر من البته اینا کلا اینطورین که ناراحت میشن نری مثلا دیشب که مهمونی بو ...

ببین سعی کن برای همه جا بندازی که همیشه قرار نیست حاضری بزنی

آفرین به جاریت که کار خودشو میکنه

حرف که مهم نیست

ببین سعی کن برای همه جا بندازی که همیشه قرار نیست حاضری بزنی آفرین به جاریت که کار خودشو میکنه حرف ...

چقد حالم خوب شد که باهات صحبت کردم مرسی عزیزم😍

حالا شب نرم ؟ چون شوهرمم با برادرشوهرم میخان برن عروسی نیستن 

جاریم خودش میخاد بره ولی من که نرفتم ختم قران نرم درستع؟

چقد حالم خوب شد که باهات صحبت کردم مرسی عزیزم😍 حالا شب نرم ؟ چون شوهرمم با برادرشوهرم میخان برن عر ...

عزیزمی😘

نه بابا نرو بذار حرفت دوتا نشه

بگو حال ندارم 

شوهرت بره عروسی 

توئم خوراکی بخور فیلم ببین😁