2777
2789

من معاون مدرسه هستم مسئولیت برگزاری کلاس های تیزهوشان و تقویتی هم با ماست و براشون شهریه جدا می گیریم 

مشکل اینه که مدیر هرچی شهریه نقد هست رو نمیده که واریز به حساب کنم و به خیلیا شماره کارتش رو میده و واریز به حسابش میکنن و نمیاد تو کارت مدرسه کارت بکشه 

منم چند بار پرسیدم شهریه های فلانی چی شد میگه آره یادم بنداز کارت بکشم ولی نمیکشه 

مدیر هم هست خیلی نمیتونم چیزی بگم بهش ولی طاقت ندارم حلو چشمم دزدی کنه 

چیکار کنم؟

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم گزارش بدين

خیلی از آدم فروشی کردن متنفرم به خدا دارم روانی میشم نمیدونم کار درست چیه

عزیزم به چشم بد نبین

بابای من بعد ۳۰ سال سابقه که نصفش مدیر دوتا مدرسه بکدن اونم نمونه تیزهوشان

هزینه هارو به کارت خودشون میریختن

چرا؟ چون مثلا یه جای مدرسه خراب میشد باید زنگ میزدن برقکار ولی پدر من رایگان انجام میداد..

شوفاژ خراب میشد خودش درست میکرد گاهی یه مقدارشو خیلی کمتر از نرخ بیرون ورمیداشت به عنوان دستمزد یادداشتم میکرد تو حساب مدرسه

یا اگه جایی برای مدرسه میخواستن کاری کنن پول کم بود از پول خودش میزاشت قرض میداد به مدرسه بعدا که پول به حساب مدرسه میومد ورمیداشت پولشو

یه تصمیمی گرفتم به نظرتون چطوره؟

اینکه زنگ‌بزنم‌به مافوقم بگم میشه شما از طرف اداره بگید به خانم‌مدیر که مبنای پرداخت شهریه فقط دستگاه کارت خوان مدرسه باشه؟چون ایشون شماره کارتش میده بعدا حساب ها قاطی میشه مثلا کم و زیاد کارت کشیده میشه یا اسم کسی که واریز کرده یادشون میره من اذیت میشم پیگیری کنم

عزیزم به چشم بد نبین بابای من بعد ۳۰ سال سابقه که نصفش مدیر دوتا مدرسه بکدن اونم نمونه تیزهوشان هز ...

نه عزیزم چون مدرسه ما برای ارگان خاصی هست ایشون هیچ‌کاری برای مدرسه نمیکنه 

حتی من سوال میخرم از حیب خودم برای بچه ها میگه فاکتور بده که بدم اداره پرداخت کنه