2821
2789

همدانی نیستم ولی چند تا جا معروف داره میشه گشت تو یه روز سر هر مثلا برین گنج نامه یه چیزی بخورین بعد ارامگاه بو علی و باباطاهر رو برین ولی توصیه میکنم تا اونجا اومدین غار علیصدر اگه اسمش رو درست گفته باشم اون هم برین اگه وقت کردین تو خود همدان نیست ولی خاطره خوبیه

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گنجنامه ، بوعلی ، باباطاهر ، گنبد علویان ، موزه هگمتانه ، سنگ شیر ، عباس آباد ، غار ، سد اکباتان ، .گاماسیاب و ...

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

غار خیلی فاصله داره با جاهای دیگه؟

اصلا تو شهر نیست بعد مدت زمان زیادی تقریبا میخواد ولی حال میده واقعا تو مپ بزنید ببینین چقدر فاصله داره مشکل فاصلش نیست زمانی که میخواین بزارین براش مهمه ولی تا اونجا اومدین حتما برین به نظرم اول برین غار علیصدر بعد هرچقدر وقت اضافه اومد برین جاهای دیگه

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
عباس آباد چجور جاییه؟ 

خیلی قشنگه ، یک جای پرآب وسطش یه خونه اس و بعد اینکه قایق و اردک و اینا داره ، میتونی غایق سوار شی ، دورشم باغ و شهره بازیو و پارک 

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

عزیزم میشه بگید کدوما به غار نزدیکن؟

کبودراهنگ ، خود همدان

میخای بیای مسافرت؟

غار نزدیکای لالجین عه

نزدیک کبودراهنگه بیشتر 

میشه گفت نزدیک تره