2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دوتابچه شیرخواره دارم

خوب چرا داره اینکارو می‌کنه خدا الهی بهترین و مصیبت کنه عزیز دلم الهی آنقدر خوشبخت بشی که یادتم میاد شوهرت چیکار کرده بخدا چشمام اشکی شد نوشتم خدا مشکلتون حل کنه

بستگی داره درخواست چی باشه و چند جلسه متقاید بشن یا نه 

عزیزم شوهرم نمیاونلسه شوراوکیلش میاداونم طلاق میگه من می خوام بدونم بعدش دادگاه چندجلسه س مشاوره هم نی فرستن اگه طلاق ازسمت مرد باشه ؟

فقط خدا❤️❤️❤️
توهم وکیل بگیر تا حقت پایمال نشه 

گرفتم دادخواست مهریه وهمه چیوروهم دادم فقط می خواستم رونددادگاه بدونم خداخبرشوبیاره منواواره کرده دعام کن عزیزم 

فقط خدا❤️❤️❤️
اینو الان بهت میگم یه روز تو دیگه حتی بهش فکرم نمیکنی اما اون برای بودنت پیشش التماس می‌کنه حالا روز ...

قربونت برم من خودم ازش دل خوشی ندارم بخاطربچه هانگرانم اواره نشن🥺🥺🥺 وگرنه اندازه موهای سرم خیانت کرده 

فقط خدا❤️❤️❤️
گرفتم دادخواست مهریه وهمه چیوروهم دادم فقط می خواستم رونددادگاه بدونم خداخبرشوبیاره منواواره کرده دع ...

طلاق سردرد زیاد داره همون وکیلت دنبالش خوب حداقل سری می‌ره جلو خدا بهترینش نصیبت کنه چند سالته