2777
2789
عنوان

قدرت سرنوشت...

150 بازدید | 4 پست

لطفا با دقت بخوانید این یک داستان واقعی است:

درجنگ جهانی دوم یک سرباز بعد از هزاران خواهش و التماس فرمانده اش را رازی کرد که فقط دو روز به او مرخصی بدهد تا بعد از ماهها دوری از خانواده اش برای دیدارشان به خانه برگردد،هنگامی که به محل زندگیش برگشت متوجه شد که آن منطقه را بمباران کرده اند و تقریبا کسی زنده نمانده است.

بعد از گریه و زاری فراوان و هنگامی که بین جنازه ها راه میرفت،اتفاقی چشمش به پاهای زنی افتاد که یک جفت چکمه مشکی به پا داشت و کنار جنازه های دیگر بیجان افتاده بود،فورا چکمه های همسرش را شناخت،به ان نزدیک شد و از کسانی که جنازه هارا جمع میکردند خواهش کرد خودش جنازه همسرش را دفن کند،انها در ابتدا قبول نکردند اما وقتی گریه مرد بیچاره را دیدند جنازه را به آغوشش سپردند،هنگامی که سرباز جنازه همسرش را محکم در آغوش کشیده بود و گریه میکرد به یکباره متوجه شد قلب همسرش هنوز میتپد،و فورا او را به کمپ امداد رساند و مثل یک معجزه همسرش زنده ماند،آن زن دو سال بعدحامله شد و پسری به دنیا آورد،

اسم آن پسر ولادمیر پوتین رِئیس جمهور روسیه است.

زندگی یک معجزه بزرگ است.

خزون شدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واقعی این داستان ؟؟ از کدوم منبع ببینم که مطمئن باشم واقعیه ؟؟ خوشم اومد اخه 🌹

بله واقعیه چند وقت پیش یه مطالبی در مورد زندگی نامه ولادمیر پوتین خوندم اونجا بود