2777
2789
عنوان

روتین روزانه تون رو بگین

740 بازدید | 55 پست

خودم ک فقط صبحانه نهار شام گوشی و یکمم درسه😓😓

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش

حمام 

زبان 

اینا برنامه هر روزمه 

حالا این وسط دانشگاهی کاری پروژه ای چیزیم باشه انجام میدم که خب متغییرن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
صبحانه گوشی ناهار گوشی شام گوشی خواب

ای بابا🥺چن سالته

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من یه کم پیاده رویم میکنم به علاوه اینایی ک گفتی

افرین👏

سرکار میرم ،،،،گوشی دستم میگیرم اونجاهم ،،،،،

میام خونه ،،شام درست میکنم و بعد گوشی و خواب

همسرم باشه به کم فرق می‌کنه ،،،گوشی دستم نمیگیرم شام درست میکنم و میوه و چای و اینا تا پاسی از شب

ورزش حمام  زبان  اینا برنامه هر روزمه  حالا این وسط دانشگاهی کاری پروژه ای چیزیم ...

خدا قوت❤️👏

سرکار میرم ،،،،گوشی دستم میگیرم اونجاهم ،،،،، میام خونه ،،شام درست میکنم و بعد گوشی و خواب ه ...

باز شما فعالی🙂😂

ساعت ۶ و نیم صبح بیدار میشم 

دخترم رو میبرم مدرسه 

از ۸ تا ۱۰ کارهای خونه و آشپزی 

۱۰ میرم سرکار تا ۲ 

۲ میام خونه ناهار و ظرف شستن و رسیدگی به کارهای دخترم 

۴ میرم سر کار تا ۹ و نیم شب 

تا ساعت ۱۱ و نیم بیدارم و کارام رو میکنم 

بعد بیهوش میشم 

از خواب بیدار میشم میام ت پذیرایی رو مبل میخوابم☺️

عالی ۲۰🤣