2777
2789
عنوان

روتین روزانه تون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 55 پست
بیداری5 تا 12درس بهمراه وقفه های 15دقیقه ای از 3بعد از ظهر تا 10شب ب همراه وقفه های 30دقیقه ای خو ...

ان شاءالله قبول میشی

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من ۶ صبح بیدارم چای صبحانه شوهرم آماده کنم بعد برم سرکار ساعت دو بیام خونه ناهار درست کنم بعد ناهار ...

😁👏

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روزم شامپو میزنی

اگه تافت زده باشم یا بیرون رفته باشم اره 

اگه نه فقط ماسک مو میزنم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
منم مثل خودت فقط درس ندارم

دیگ حالم بد میشه از این روزای تکراری

دیگ حالم بد میشه از این روزای تکراری

عیب نداره ناشکری نکن اگه تنت سالمه من بیماریهام زیاده باترس زندگی میکنم ترس نمیکشه ولی زجرکش میکنه سعی کن ریلکس باشی دنیا اونقدرا جایه مهمی نیست که همه بخان توش پرفسور باشن تاسالمی شادباش

عیب نداره ناشکری نکن اگه تنت سالمه من بیماریهام زیاده باترس زندگی میکنم ترس نمیکشه ولی زجرکش میکنه س ...

عزیزممم ان شاءالله خوب شی😪❤️

خسته نباشی

خستم خواهر باختم‌بدم باختم

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸