2777
2789
عنوان

نا پدری من

| مشاهده متن کامل بحث + 6959 بازدید | 132 پست
ن اتفاقا ازش ۱ درصدم‌نمیترسم فقط نمیخام حرفی بزنم تا دس از سرم‌برداره  شما ب ادمی ک جلو ی دختر ...

من که به اون حق ندادم ازش متنفر شدم بهت گفتم

ازش بترس چون خطرناکه اگه یه روز برات نقشه

کشید میخوای چکار کنی ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اتفاقا ازش ۱ درصدم‌نمیترسم فقط نمیخام حرفی بزنم تا دس از سرم‌برداره  شما ب ادمی ک جلو ی دختر ...

حالم بد شد مادرت چطور قبول میکنه؟چرا درمقابل رفتار شوهرش کوتاه میاد؟ناپدریت جلوی مهمونها نمیتونه جلوی خودش رو بگیره ؟

خدا کمکت کنه .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من که به اون حق ندادم ازش متنفر شدم بهت گفتم ازش بترس چون خطرناکه اگه یه روز برات نقشه کشید میخوای ...

ببینید یبار قبلا قصدشو داشت بهم نزدیک شه 

اون موقه‌ تنها بودیم خودشو مامانم رفته بودن محلشون مامانم اونجا موند دیگه اینم کارش اینجوریه ک ی روز سرکاره ی روز خونه واس همین فرداش ک باید میومد سر کار عصراش میومد خونه ک غذا بخوره بعد بره سرکار ک اخر شبم ک کارش تموم شد برگرده محل پیش مامانم داداشمم ک صیحا میرفت سرکار تا ۸.۹ شب 

بعد من‌ تو اتاقم بودم اومد پیشم من ک اصلا حس خوبی نداشتم بهش از اتاق اومدم بیرون رفتم تو حیاط و الکی‌زنگ بابام زدم و باهاش صحبت کردم دیگ اونم رفتش سرکار 

اینم بگم ک کاری نکردا ولی فهمیدم ک قصدش کثیفه 

بعد ک مامانم برگشت براش تع یف کردم اونم خیلی حالش بد شد و رفت بهش گفت اونم ی دعوای مفصل راه انداخت ک اره من فقط میخاستم باهاش حرف بزنمو اینا ک دیگه ول شد اون قضیه 

کلا بگم ک نمیتونه باهام کاری کنه جرعتشو نداره 

ببخشید اسی واقعا برام سوال شده

ینی مادرتون انقد منفعله هیچ اراده ای از خودش نداره؟ که میارتش تو اتاق شما و ببخشید بقول خودت میفته روش

یه جسم بی جان نیس که آدمه مادر شماست ینی نمیتونه یه مقاومتی بکنه نهایتا داد بزنه

ببخشید برای من شخصا باور پذیر نیس

حالم بد شد مادرت چطور قبول میکنه؟چرا درمقابل رفتار شوهرش کوتاه میاد؟ناپدریت جلوی مهمونها نمیتونه جلو ...

حس میکنم مشکل داره چون همش دلش میخاد وقتی رابطه برقرار میکنه یکی ببینتش 

در ضمن من‌یه داداش دارم‌۲۴ سالشه اون‌ ۱ سالی میشه ک اومده پیشمون زندگی کنه قبلا پیش بابام بود و با ا ...

ببین عزیزم .فقط فرار کن از این خونه .با این حرفایی که شما میزنی .ممکنه خدایی نکرده یه روز خیلی دیر بشه و...

لطفا برو 

ببخشید اسی واقعا برام سوال شده ینی مادرتون انقد منفعله هیچ اراده ای از خودش نداره؟ که میارتش تو اتا ...

نمیدونم چطور براتون بگم 

لخت ک نشدن کاری بکنن جلوم ولی همون کارم زشته ک جلو من اینکارا کنه بگه حواست باشه 

ببخشید اسی واقعا برام سوال شده ینی مادرتون انقد منفعله هیچ اراده ای از خودش نداره؟ که میارتش تو اتا ...

مامانم خیلی باهاش صحبت میکنه ولی گوش نمیده من ک گفتم خیلی ادم زبون داریه و وقتی بحث میکنه یه نفس تا خود صبح حرف میزنه 

اگرم مامانم چیزی بگه میگه خونه خودمه

مامانم دیگ اعصابش نمیکشه اونم عصبی شده 

خیلی ممنون از اینکه حرفامو خوندین و راه حل دادین  یکم خالی شدم ولی این مشکلم تا وقتی از ابنجا نرم واس همیشه درست نمیشه 

تاپیک دیگه بازم مرسی واقعا ک ب دردودلام گوش دادین من میرم دیگه❤️

ببینید یبار قبلا قصدشو داشت بهم نزدیک شه  اون موقه‌ تنها بودیم خودشو مامانم رفته بودن محلشون م ...

شیطان رو دست کم گرفتی دخترم این همه جنایت

اتفاق میفته شیطان این جرعت رو بهش میده

به هر حال من از سرخیر خواهی گفتم رد و قبولش

دیگه با خودته اگه من بودم غیر حضوری دبیرستان

رو تمام میکردم عوضش میرفتم پیش بابام

تا امنیت داشته باشم

دیگه خودت بهتر میدونی 

الان کی به ایشون حق داده؟؟! همه میگن برووووووو شما یه حرف دیگه داری میزنی!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!