2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

375 بازدید | 73 پست

سلام دوستان هفته ۱۷ بارداری هستم خیلی کنجکاوم بدونم نینی جنسیتش چیه بنظرتون چجوری صدرصدی بفهمم

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید آزمایش بدی،اگر تهرانی برو نیلو 

تهران نیستم🥺

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱
تو آب کلم بنفش جیش میکنن رنگش نمیدونم چی بشه بچه چیه ولی تو گوگل سرچ کن شاید پیدا کنی

صدرصدیه یعنی

هفته دیگه برو سونو آنومالی معلوم میشه دیگه. الانم بری احتمال زیاد معلومه. اما الان بری باز باید بری ...

الان ۱۶ هفته و چهار روزم یعنی تو ۱۷ هستم برای انومالی برای ۱۸ کامل باشه یا مثلا ۱۷ هفته و سه چهار روز میشه رفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز