2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 73 پست
فک نمیکنم خطا باشه... اگه جای خوب رفته باشی.. حالا دختر دوس داری یا پسر؟ 

هر دوتاش دوس دارم اما دختر دارم دوس دارم پسرم داشته باشم البته اول صحیح و سالم باشه

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همون موقع برین دیگه،حسم میگه بچتون پسره😁

خودمم حسم همینه🙊 اما مشکوکم😅

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱
خودمم حسم همینه🙊 اما مشکوکم😅

ببین حس مادر رو من خیلی قبول دارم ،من خودمم همش حسم میگفت پسره، ان تی بهم گفت بیشتر به پسر میخوره ولی قطعی نیست انومالی که رفتم گفت قطعی پسره،درکل فرقی نداره واقعا پسر و دختر فقط سالم و صالح باشه بچه

نه ۱۷هفته و ۳روز نوبت زدم 

ایشالا ک صحیح و سالم باشه عزیزم

ببین حس مادر رو من خیلی قبول دارم ،من خودمم همش حسم میگفت پسره، ان تی بهم گفت بیشتر به پسر میخوره ول ...

منم حسم میگه پسره ان تی هم ۸۰ درصد گفت پسره اما هنوز شک دارم میخام سیسمونی بخرم شک دارم🥲ایشالا ک صحیح سالم باشه

واقعا 🤔من فک کردم حز ۱۷هفته حساب میشه

۱۷ هفته و یک روزم میگن تو ۱۸ هفته اما کامل نیست

ممنونم گلم همچنین نی نی شما 

🥰🌹😘❤️

بسلامتی عزیزم، انشاالله

❤️😘🌹🥰😍