2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 73 پست
منو ۱۷ هفته و ۴ روز بودم رفتم سونو انومالی

پس منم برم هفده هفته🙊

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه نخ وسوزن بگیربافاصله کم رونبض دستت اگه مستقیم بره بیادپسره اگه دایره بچرخه دخترالان امتحان کن به ...

من انتی حدس زد دختره اما نخو سوزن با یه پاک کن سر سوزن زنداداشم گرفت رو دستم مستقیم رفت و اومد یعنی پسره

۱۸ و دو روز بری خیلی بهتره

خودمم نظرم همینه اینقدر صبر کردم این چند روزم روش

گاهی خیلی غمگین، گاهی مهربان، گه گداری عصبانی با دلی رعوف ،گاهی غم خار ،گاهی تنها من اینم و ذات ادم تغییر پذیر نیست ... !!!🌱
چرا من زنگ زدم پرسیدم گفت هفته ۱۶تا ۲۰بیا منم ۱۷/۳روز نوبت زدم یعنی بعد باز باید دوباره برم

من شنیدم از ۱۸ تا ۲۲

خودت دوس داری چی باشه

اول هرچی باشه سالم باشه بعد یه دختر دارم دوس دارم پسر داشتنم تجربه کنم😅

کآمل بری بهتره  از لحاظ بررسی اندامها میگم  بند بند انگشتارو چک میکنن

پس همون ۱۸ کامل میرم خیالم جمع تره