2777
2789
عنوان

بی بی چک-عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 55 پست
اولی اخه هاله محسوب نمیشه دیگ

من تازه فهمیدم باردارم ۶روز مونده بود به موعدم زدم تو دودقیقه هاله انداخت دیروز یه روز مونده به موعدم مثبت شد باید قبل ۵دقیقه بندازه قبلا هم میزدم تو نیم ساعت الکی مثبت میشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید کمتر پنج دیقه هاله بندازه برای من شیش روز قبل موعدم همون دیقه دوم هاله کمرنگ انداخت بنظرتون مشک ...

اره عزیزم توام مثل منی که من ۶روز مونده بود به موعدم بیبی زیر ۵دقیقه هاله مینداخت گفتم زوده بیخیال شدم صبحش گذاشتم بازم هاله انداخت تا دیروز کلا مثبت شد باردارم  توام فردا صبح یکی دیگه بذار مدیکور اگه هاله انداخت پس مبارکه  

اره عزیزم توام مثل منی که من ۶روز مونده بود به موعدم بیبی زیر ۵دقیقه هاله مینداخت گفتم زوده بیخیال ش ...

من مدیکور گذاشتم دیروز و امروز هاله انداخته زیر پنج دقیقه

ولی یک ساعت پیش روژان گذاشتم منفی شد کدومو باور کنم

ممکنه دو قلو باردار باشین ؟وقتی شیش روز قبل موعد مثبت میشه زود نیس

نمیدونم والا  ولی مدیکور هاله انداخت صبحشم یکی دیگه زدم پررنگ تر بود دیروزم یه روز مونده به موعدم مثبت شد

من مدیکور گذاشتم دیروز و امروز هاله انداخته زیر پنج دقیقه ولی یک ساعت پیش روژان گذاشتم منفی شد کدوم ...

تو چقد منی این چندروزه اتفاقا دوباره بعدش رفتم خودکاری روژان گرفتم گفتن خیلی خوبه ۳۰تومن پولشو دادم منفی شد تازه بعد ۱۰دقیقه هاله انداخت مدیکور درسته زود نشون میده ولی روژان نه

اره عزیزم توام مثل منی که من ۶روز مونده بود به موعدم بیبی زیر ۵دقیقه هاله مینداخت گفتم زوده بیخیال ش ...

یکی دیگه زدم اونم مثبت شد الانم دو روز از موعدم گذشته نشدم میگم یعنی ممکنه دوقلو باشه که انقد زود نشون داده

یکی دیگه زدم اونم مثبت شد الانم دو روز از موعدم گذشته نشدم میگم یعنی ممکنه دوقلو باشه که انقد زود نش ...

مبارکه دیگه برو آزمایش بده خودتو راحت کن 

من 7روزه از موعدم گذشته ولی مدیکور امروز صبح و دیروز هاله انداخت ولی روژان یکساعت پیش منفی شد 

یکی دیگه زدم اونم مثبت شد الانم دو روز از موعدم گذشته نشدم میگم یعنی ممکنه دوقلو باشه که انقد زود نش ...

نمیدونم ربطی داره یا نه من شنبه میرم دکتر خیلی دل درد دارم نمیدونم عادیه یانه توام همین طوری 

مبارکه دیگه برو آزمایش بده خودتو راحت کن  من 7روزه از موعدم گذشته ولی مدیکور امروز صبح و دیروز ...

مرسی عزیزم ان شاالله برای شمام مثبت باشه‌‌...والا شوهرم میگه دیگه میدونی حامله ای بر چی بری از مایش خون بدی خودت اذیت کنی۸