2777
2789
عنوان

بی بی چک-عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 55 پست
چه خوب من که قصد بارداری نداشتم  اگه باردار باشم هیچ نخوردم اسید فولیک

منم اینماه دیگه تو فاز بارداری نبودم چون ی بارداری پوچ داشتم شوهرم میگفت بیخیال جوونیت بکن بخودت برس ولی دیگه خدا خواسته برامون فهمید باردارم خیلی خوشحال شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک نکنم نی نی داشته باشم بی بی چکا دیگه منفی میشن امروز میرم آزمایش هر چند میدونم اونم منفی میشه& ...

عزیزم ان شاالله هر چی صلاحه همون بشه بخدا من چند ماه همش انتظار دیگه شوهرم گفت ببخیال بارداری بخودت برس که موقعی که انتظار نداشتم شد میگم حتمن ماهای۸قبل صلاح نبود شمام بسپار بخدا این انتظار کشیدنا واقعن ادم پیر میکنه من باور میکنی ماهای قبل موقع پریود همش با استرس میرفتم دسشویی وقتیم میدیدم پریودم اعصابم بهم می‌ریخت ولی دیگه بیخیال۹شدم 

عزیزم ان شاالله هر چی صلاحه همون بشه بخدا من چند ماه همش انتظار دیگه شوهرم گفت ببخیال بارداری بخودت ...

اره واقعا بده منم اینا رو تجربه کردم قبلاً تو ازدواج اولم 

من اقدامی نیستم فقط چون شک کرده بودم استرس گرفتم 

الآنم علائم پریود دارم فک کنم تا چند روز دیگه پریود میشم 

عزیزم ان شاالله هر چی صلاحه همون بشه بخدا من چند ماه همش انتظار دیگه شوهرم گفت ببخیال بارداری بخودت ...

دیروز آزمایش دادم همون‌طور که گفتم منفی بود اولش ناراحت شدم ولی بعدش آروم شدم استرسم تموم شد

میخوام برم پیش یه دکتر خوب برای مراقبتای قبل بارداری بعد هر وقت دلم خواست اقدام میکنم 

دیروز آزمایش دادم همون‌طور که گفتم منفی بود اولش ناراحت شدم ولی بعدش آروم شدم استرسم تموم شد میخوام ...

عزیزم تنت سالم باشه ان شاالله...آره بهترین کار میکنی عزیزم منم پارسال تابستون که تصمیم گرفتم باردار بشم ازمایش تیرویید و چربی و...اینا رو دادم حتی دندانپزشکم رفتم فک میکردم همون ماه اول حامله میشم ولی دیدم نه بابا تا الان

ان شاالله هر زمان که خودت دوسداری و بصلاحت هست نی نی دار بشی❤️❤️

عزیزم تنت سالم باشه ان شاالله...آره بهترین کار میکنی عزیزم منم پارسال تابستون که تصمیم گرفتم باردار ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالا نی نیتو سالم به دنیا بیاری 

برای اونایی هم که نی نی میخوان دعا کن