2777
2789
عنوان

بی بی چک-عکس

370 بازدید | 55 پست

خانوما من دوروز دیگه موعدمه 

صبح زود بی بی چک گذاشتم منفی بود تا نیم ساعتی 

بعدش خوابیدم بیدار شدم رفتم بندازمش دور دیدم مثبته 

خلاصه گفتم یکی دیگ بزارم 

ک اون جای خط تی یه خط سفید افتاد 

بعد ساعتا دو یه دونه گذاشتم اونم اولش منفی بود

بعد رفتم حموم و حاظر شدم برم بیرون چشمم خورد بش دیدم اونم یه هاله افتاده 

مثبته یا منفی؟ 

احتمالا هنوز بتات پایینه صب کن بعد موعدت بزن..ایشالا ک مثبته

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

مبارکه عزیزم ❤️💖

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح زود استفاده کن

بعد پنج دقیقه نتیجه ممکن کاذب باشه

تا پنج دقیقه صحیحه

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

عکسا نمیاره 

ولی اگر تا ۵دقیقه مثبت شد

نشد یعنی منفیه یا بعدش کاذبه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

عکسا نمیاره  ولی اگر تا ۵دقیقه مثبت شد نشد یعنی منفیه یا بعدش کاذبه

همبن نظر رو دارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام عزیزم به نظرم بزار از موعدت بگذره بعد دوباره بی بی بزار 

واسه من مارک مدیکور دیروز و امروز همون اولاش هاله انداخت یه ساعت پیش یه مارک دیگه روژان گذاشتم منفی شد 

من هفت روز عقب انداختم پریودامم نامنظمه ولی چون لکه بینی داشتم به شک افتادم