یه مهمونی داشتیم بعد شلوغ بود خونمون، یه گردنبند داشتم حدود ۶۰ ميليون میخواستم واسه هزینه ی چیزی بفروشمش ولی گفتن نه نمیخواد فعلا پول کافی هست، بعد گذاشتم جایی تو خونه، مهمونی که تموم شد بعد چند روز ، برا همون چیز پول کم اومد و خواستم بفروشمش رفتم دیدم نیست سر جاش، جعبه ش بود ولی خالی. حقیقتش ۹۹ درصد میدونم کی برداشته بر اساس سابقه ای که داره ولی نمیدونم چجوری بترسونمش که خودش بیاره بزاره سر جاش
اول باید خودشو بترسونم ببینم چی میشه... سر همون ۱ درصد احتمالی که میگم شاید کار اون نباشه نمیخوام آ ...
زنگ بزن زمانی که خودش تنهاست توخونه برومهمانی ..بعدخودت روبزن به مریضی ناشناخته بگواگراین رونخورم خوب نمیشم .اسم یه دارویی روببر که مطمئنی داخل خونه نداره .بگو بره ازداروخانه تهیه کنه ..خونه شوبگرد ببین کجاگذاشته هرچند کاردرستی نیست شرمنده اسی همین به ذهنم اومد
بگو یه نفر که اسمشو نمیتونم بگم، گفته تو رو دیده رفتی توی اتاق. بگو خیلی به پولش نیاز دارم هر کی گرفته از گلوش پایین نره راضی نیستم به گردنشونه. دستمم شدیدا خالیه. (بهش عذاب وجدان بده بگو)اگه تو گرفتی بگو بهم، من قسم میخورم به هیچ کسی نگم این موضوع رو
اون انگشت نگاری ام خوبه بگی.کتمان کرد بگو میبرم انگشت نگاری پس.