یه مهمونی داشتیم بعد شلوغ بود خونمون، یه گردنبند داشتم حدود ۶۰ ميليون میخواستم واسه هزینه ی چیزی بفروشمش ولی گفتن نه نمیخواد فعلا پول کافی هست، بعد گذاشتم جایی تو خونه، مهمونی که تموم شد بعد چند روز ، برا همون چیز پول کم اومد و خواستم بفروشمش رفتم دیدم نیست سر جاش، جعبه ش بود ولی خالی. حقیقتش ۹۹ درصد میدونم کی برداشته بر اساس سابقه ای که داره ولی نمیدونم چجوری بترسونمش که خودش بیاره بزاره سر جاش
خونه پر از مهمون بوده چند روز، من چطور ثابت کنم اون برداشته؟ اینم چون خودمون تو فامیل میدونیم دستش ک ...
وقتی معروف به دست کجی تو روش بگو دیگه .بعد هم طلا رو جایی بزار کسی نتونه برداره
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
کسی که دزدیده نمیاد آبروی خودشم ببره که،دیوار حاشا بلنده،میگه من نبودم
جایی که گردنبند رو گذاشتی جای خوبی نبوده،از قدیم گفتن مالتو سفت بچسب همسایتو دزد نکن
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡