قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
اسی ببخشی خانوما بیبی چک مدیکور امکانش هست اشتباه بزنه؟؟؟؟ چند روز بعد عقب افتادت پری باید ب ...
برا من یبار مثبت کاذب بود
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
باید زیر پنج دقیقه هاله بندازه یا خط این که بری بعد از چند ساعت بیای ببینی هاله داره اشتباهه عزیزم. اگه زیر پنج دقیقه هاله بندازه درسته
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
من پنج روز از زمان پریم گذشته بود الان زدم منفی شد
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
من دو روز از موعدم گذشته دوتا بی بی چک مدیکور زدم مثبت شد زیر ۲ دقیقه الان منتظر جواب آزمایشم خییییلی استرس دارم
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
من پنج روز از زمان پریم گذشته بود الان زدم منفی شد
ممکنه باردار نباشی اگ پریود نشدی تا پنج روز دیگه بازم بزن ولی ب احتمال زیاد اگ الان منفی شد حتما باردار نیستی اگ نی نی میخای ایشالا خیلی زود نی نی دار بشی من ی روز بعد موعد زدم هاله انداخت