2777
2789
من دو روز از موعدم گذشته دوتا بی بی چک مدیکور زدم مثبت شد زیر ۲ دقیقه الان منتظر جواب آزمایشم خییییل ...

نترس بارداری عزیزم منم زیر دو دقیقه مثبت میشه از دادم انقد استرس داشتم ازم مثبت بود فردا میرم هفته ۸

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله مثبته ♥️♥️♥️♥️

ممنون عزیزم انشالله ❤🥰🥰🥰

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

ممکنه باردار نباشی اگ پریود نشدی تا پنج روز دیگه بازم بزن ولی ب احتمال زیاد اگ الان منفی شد حتما بار ...

همه علائمشو دارم 

لکه بینی هم داشتم 

ممنون🙂♥️

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
نترس بارداری عزیزم منم زیر دو دقیقه مثبت میشه از دادم انقد استرس داشتم ازم مثبت بود فردا میرم هفته ۸

وای خداکنه انقد استرس دارم دستام میلرزه 

انشالا به سلامتی دنیا بیاد عزیزم ❤

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

همه علائمشو دارم  لکه بینی هم داشتم  ممنون🙂♥️

اگ آز بدی مشخص میشه الان 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
اگ آز بدی مشخص میشه الان 

عمم اینجوری بود بیبی میزد منفی میشود ازمایش میداد مثبت میشود😕💔

امکانش هست چند روز بعد بزنم مثبت بشع؟؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
عمم اینجوری بود بیبی میزد منفی میشود ازمایش میداد مثبت میشود😕💔 امکانش هست چند روز بعد بزنم مثب ...

اره امکانش هست منم زیاد شنیدم طرف بیس روز بعد مثبت شده براش در صورتی ک بتاش بالا بوده