2777
2789
الهی همیشه خوشبخت باشید کنار هم عزیزم اونقدری نع ولی خیلی دلم میخواد بچع داشته باشم بخصوص پسر عا ...

ی قدم وردار بقیشو بسپار دست خدا ایشالاااا ب حق همین نیم ساعت مونده ب اذان مامان ی گل پسر خوشگل و سالم و تپل میشی ب زودی 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
ی قدم وردار بقیشو بسپار دست خدا ایشالاااا ب حق همین نیم ساعت مونده ب اذان مامان ی گل پسر خوشگل و سال ...

ایشالااااااااا با موهای بور فرفری عین بچگیای خودم😁👌🏻

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ببخشی خانوما بیبی چک مدیکور امکانش هست اشتباه بزنه؟؟؟؟ چند روز بعد عقب افتادت پری باید ب ...

برامن هیچوقت خطا نداشته

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
برامن هیچوقت خطا نداشته

شما چند روز بعد زدین؟؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱