خسته ام از بس عاشق آدم های اشتباهی شدم قلبم تیکه تیکه شده الانم ی معتاد رو دوست دارم!!اونم منو دوست داره. براشم خیلی دعا کردم ک دیگه سمت شغل اتوبوس نیاد دست از اعتیاد برداره اثرکرد ۲ روز در هفته میاد رنگ و روشن باز شده بود اخلاقامون شبیه ب همه،شما بودین ادامه میدادید؟
برادر من معتاده هزار بار ترکش دادیم بردیم کمپ حتا ی بارشو چهار پنج سال کامل ترک کرده بود الان شیشه میزنه و گاهی پول نداشته باشه قرص میخوره دعا کنیم فقط بمیره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعا البته که خیلی خوبه. ولی بقول معتاد زور مواد فقط ی ذره از زور خدا کمتره. اگه میخوای باهاش وارد را ...
خدا میتونه آدمی ک سخت گرفتار چیزی شده رو ب راه راست هدایت کنه همه بندگان خدا هستیم.ما اصلا رابطه ای بینمون نبوده حرف های معمولی بوده و خنده ک بعده ۶ ساعت رفتارش باهام عوض شد اونم بخاطره اعتیاد منم دلم شکست تصمیم می گرفتم دیگه با این اتوبوس نیام خیلی سعی می کردم منطقی فکر کنم ولی دلم راه راهه خودشو میرفت آهنگ گوش میدادم بهش فکر می کردم دلم اصلا حرف منطقی حالیش نبود دیگه تصمیم گرفتم براش دعا کنم تا زندگیه خوبی داشته باشه ولی همین دعا باعث شد من بیشتر سمتش برم من خیلیی زود دل میبندم و من با کسی رفیق نیستم الانم کر و کور و لاله دلم
چون تنهام و رفیقی ندارم خیلیم تو دانشگاه هستم واضح بخوام بگم دوسش دارم آدمی هستم زود دل میبندم و خیل ...
منم اینطوریم فقط فکرم پیشه طرفه مقابل بود و خودمو فداش کردم ولی خودتو دوست داشته باش زندگی با آدم معتاد خیلی سخته فقط دوست داشتن کافی نیس ازش جدا شو خودتو تباه نکن
من ب قدرت خدا خیلی اعتقاد دارم آخه مگه خدا نمیتونه هر لحظه جون ی آدمی رو بگیره؟ مگه خدا انسان رو نیا ...
منم به قدرت خدا اعتماد دارم ولی همون خدا راه درست و اشتباه رو بهت نشون داده و باید با عقل تصمیم بگیری من اطرافم افراد معتاد خیلی دیدم آخرم با وضع بدی مردن اگه هم ترک کنن به چیزه دیگه اعتیاد پیدا میکنم مثله سیگار ، مشروب و... فداکاری نکن