2777
2789
عنوان

معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست
ی سوال می پرسم لطفا جواب بدید خوب حرفاتون درست مگه خدا هروقت اراده کنه نمیتونه آدم رو از زمین محو کن ...

فدات به قدرت خدا شکی نیی.ولی اراده اون آدم مهمه خودش بخاد خداهم کمکش میکنه ولی طبق تجربه واطلاعاتی که دارم اینجورآدما خیلی کم پیش میاد

خدا میتونه آدمی ک سخت گرفتار چیزی شده رو ب راه راست هدایت کنه همه بندگان خدا هستیم.ما اصلا رابطه ای ...

عزیز خانمهایی که شوهرشون معتاد میشه خیلیاشون آخرش طلاق میگیرن. شما که هنوز حتی نامزدم نیستی. سعی کن نذاری تو منجلاب بیافتی. صبر کن. تو هم جفتی داری که خدا برای تو خلق کرده. ولی هنوز پیدات نکرده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خدا اعتماد کردم مهرش تو دلم افتاد.

داری خودتو گول میزنی . تو از تنهایی داری خودتو تو چاه وحشتناکی میندازی. من دوستام همسراشون معتاد شدن. چقدر این بنده خدا ها تلاش کردن که ترکشون بدن. تازه اگه موفق میشدن به ی چیز دیگه معتاد میشدن. یکی از تریاک افتاد روی مشروب عوضش خیلی خراب شد وقتی مست میکرد دوستمو بچه معلولشو به قصد کشت میزد. آخرشم بعد از سالها بالاخره جدا شد 

میدونی ادمای معتاد ترک هم بکنن مغزشون آسیب دیده هس تو زندگی کارای مزخرف زیاد میکنن...الان من دارم با چشم میبینم تو آشناها دوتا برادر معتاد بودن حشیش وتریاک بزرگه هی میگف ازدواج کنم خوب میشم وفلان به زور خانوادشو مجبور کرد براش زن بگیرن بعد ۹سال بچه دار شدن ...اما هیچ وقت ترک نکرد ...در روز چندساعتی میره کار میکنه زندگیش پایینه نسبت به بقیه خواهراا وبرادراش ...بشدت عصبی میشه زنش تو خونه کار میکنه تا چیزایی که دوست داره رو بخره خودش ....حالا برادر کوچیکتراز خودشم همه چی مصرف میکرده حتی اواخر هروئین تزریق میکرده گذاشت رف تهران اونجا خدا خیرشون بده زمینه فراهم شد ترک کرده اما معزشون وروحشون اسیب دیده دیگه کارای عقلانی وتصمیمای درستی نمیتونن بگیرن ...الان ۱۵ساله پاکه ....سیگار رو هم ترک کرده اما همیشه مشکل فکری داره چون حشیش معزشو خراب کرده....

چون تنهام و رفیقی ندارم خیلیم تو دانشگاه هستم واضح بخوام بگم دوسش دارم آدمی هستم زود دل میبندم و خیل ...

تو برو روانپزشک خودت مشکل داری اینایی که میگی باید مداوا بشه با ازدواج اشتباهی حل نمیشه