2777
2789
عنوان

معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست

برادر من معتاده هزار بار ترکش دادیم بردیم کمپ حتا ی بارشو چهار پنج سال کامل ترک کرده بود الان شیشه میزنه و گاهی پول نداشته باشه قرص میخوره دعا کنیم فقط بمیره...

ادم معتاد درست نمیشه خاهرم عزیزم جونیتو نابود نکن خام نشو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا البته که خیلی خوبه. ولی بقول معتاد زور مواد فقط ی ذره از زور خدا کمتره. اگه میخوای باهاش وارد را ...

خدا میتونه آدمی ک سخت گرفتار چیزی شده رو ب راه راست هدایت کنه همه بندگان خدا هستیم.ما اصلا رابطه ای بینمون نبوده حرف های معمولی بوده و خنده ک بعده ۶ ساعت رفتارش باهام عوض شد اونم بخاطره اعتیاد منم دلم شکست تصمیم می گرفتم دیگه با این اتوبوس نیام خیلی سعی می کردم منطقی فکر کنم ولی دلم راه راهه خودشو میرفت آهنگ گوش میدادم بهش فکر می کردم دلم اصلا حرف منطقی حالیش نبود دیگه تصمیم گرفتم براش دعا کنم تا زندگیه خوبی داشته باشه ولی همین دعا باعث شد من بیشتر سمتش برم من خیلیی زود دل میبندم و من با کسی رفیق نیستم الانم کر و کور و لاله دلم 

چون تنهام و رفیقی ندارم خیلیم تو دانشگاه هستم واضح بخوام بگم دوسش دارم آدمی هستم زود دل میبندم و خیل ...

منم اینطوریم فقط فکرم پیشه طرفه مقابل بود و خودمو فداش کردم ولی خودتو دوست داشته باش زندگی با آدم معتاد خیلی سخته فقط دوست داشتن کافی نیس ازش جدا شو خودتو تباه نکن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
منم اینطوریم فقط فکرم پیشه طرفه مقابل بود و خودمو فداش کردم ولی خودتو دوست داشته باش زندگی با آدم مع ...

من ب قدرت خدا خیلی اعتقاد دارم آخه مگه خدا نمیتونه هر لحظه جون ی آدمی رو بگیره؟ مگه خدا انسان رو نیافریده پس چرا بازم نمیشه ب قدرت خدا اعتماد کرد؟؟

ن عزیزم ما داشتیم تو فامیل ترک کرده حتی یک سال ولی بازم...حتی فوت شد بخاطراعتیاد.اصلا اینکارو نکن سر ...

ی سوال می پرسم لطفا جواب بدید خوب حرفاتون درست مگه خدا هروقت اراده کنه نمیتونه آدم رو از زمین محو کنه؟مگه خدا مارو نیافریده؟پس چرا بازم نمیشه ب قدرت خدا اعتماد کرد؟؟

من ب قدرت خدا خیلی اعتقاد دارم آخه مگه خدا نمیتونه هر لحظه جون ی آدمی رو بگیره؟ مگه خدا انسان رو نیا ...

منم به قدرت خدا اعتماد دارم ولی همون خدا راه درست و اشتباه رو بهت نشون داده و باید با عقل تصمیم بگیری من اطرافم افراد معتاد خیلی دیدم آخرم با وضع بدی مردن اگه هم ترک کنن به چیزه دیگه اعتیاد پیدا میکنم مثله سیگار ، مشروب و..‌. فداکاری نکن 

ب خدا اعتماد کردم مهرش تو دلم افتاد.

گردنه خدا ننداز بعدم که شکست بخوری به خدا کفر میگی خدا مهرشو تو دلت ننداخته خودت از سره تنهایی رفتی پیشش ولی عاقبت خوبی نداره

اتفاقا سیگارم می کشه

آره دیگه فرد معتاد سیگار خیلی میکشه بخدا سخته من خیلی دیدم زندگیاشون خراب شده حتی فرش زیره پاشونم فروختن زناشونم کتک میزدن و ...