2777
2789
عنوان

رابطه

232 بازدید | 6 پست

خانم ها شماهم اینجوری هستید ک تو رابطه تا پسری رو نشناسید حتی از رو رفتاراش نمیدونید ک اون پسر چی میخواد ازتون؟؟ یا با حستون منظوره طرف مقابل رو متوجه میشید؟

حتی اگر شناخت هم داشته باشم 

از این ادما نیستم که هر نگاه و رفتار و حرفی رو برای خودم معنا کنم 

تمام اطرافیانم مجبور هستن خواسته ای که دارن رو بهم بگن 

چون عمرا به خودم این اجازه رو نمیدم با مفهومی که حس کردم،تصمیم بگیرم

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

معمولا حسی متوجه میشم

البته اونم حس نیستا خب مجموعه ی رفتارشو میبینم میفهمم اون آدم تو چه سطحه و دغدغه هاش چیان 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتی اگر شناخت هم داشته باشم  از این ادما نیستم که هر نگاه و رفتار و حرفی رو برای خودم معنا کنم ...

پس شماهم جزع اون دسته هستید تا اخلاق طرف مقابل دستتون نیاد هیچ فکری مثلا بد اخلاقی طرف مقابل نسبت ب شمارو ندارید 

معمولا حسی متوجه میشم البته اونم حس نیستا خب مجموعه ی رفتارشو میبینم میفهمم اون آدم تو چه سطحه و دغ ...

پس نیاز ب شناخت  کافی داشتن طرف مقابله.من اینطور ب قضیه نگاه کردم ک اگه حسی متوجه نشی یعنی اون آدم ب درده زندگیت نمیخوره 

من ۲۰ سال دارم طبیعیه پسری رو نفهمم؟

نمیدونم

خوبه مشکلتو با مشاور مطرح کنی 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹