روشناییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 733 عنوان رابطه 232 بازدید | 6 پست خانم ها شماهم اینجوری هستید ک تو رابطه تا پسری رو نشناسید حتی از رو رفتاراش نمیدونید ک اون پسر چی میخواد ازتون؟؟ یا با حستون منظوره طرف مقابل رو متوجه میشید؟ 1402/02/19 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rufus عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 4430 حتی اگر شناخت هم داشته باشم از این ادما نیستم که هر نگاه و رفتار و حرفی رو برای خودم معنا کنم تمام اطرافیانم مجبور هستن خواسته ای که دارن رو بهم بگن چون عمرا به خودم این اجازه رو نمیدم با مفهومی که حس کردم،تصمیم بگیرم اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟ [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7992 معمولا حسی متوجه میشمالبته اونم حس نیستا خب مجموعه ی رفتارشو میبینم میفهمم اون آدم تو چه سطحه و دغدغه هاش چیان من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹
روشناییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 733 حتی اگر شناخت هم داشته باشم از این ادما نیستم که هر نگاه و رفتار و حرفی رو برای خودم معنا کنم ... پس شماهم جزع اون دسته هستید تا اخلاق طرف مقابل دستتون نیاد هیچ فکری مثلا بد اخلاقی طرف مقابل نسبت ب شمارو ندارید
روشناییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 733 معمولا حسی متوجه میشم البته اونم حس نیستا خب مجموعه ی رفتارشو میبینم میفهمم اون آدم تو چه سطحه و دغ ... پس نیاز ب شناخت کافی داشتن طرف مقابله.من اینطور ب قضیه نگاه کردم ک اگه حسی متوجه نشی یعنی اون آدم ب درده زندگیت نمیخوره
روشناییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 733 معمولا حسی متوجه میشم البته اونم حس نیستا خب مجموعه ی رفتارشو میبینم میفهمم اون آدم تو چه سطحه و دغ ... من ۲۰ سال دارم طبیعیه پسری رو نفهمم؟
جولیا__پندلتون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 7992 من ۲۰ سال دارم طبیعیه پسری رو نفهمم؟ نمیدونمخوبه مشکلتو با مشاور مطرح کنی من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ، راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹