2777
2789
عنوان

بالاخره به میل خودم زندگی میکنم

171 بازدید | 12 پست

از دورترین خاطره علاقه به هنر داشتم، نقاشی، خطاطی، موسیقی.... 

ولی مثل خیلی از خانواده های ایرانی توی دهه ی هشتاد، پدر و مادر، خوشبختی و سعادت رو توی درس های تئوری و نمره و رشته و دانشگاه دهن پُر کن میدیدن. درس میخوندم و در کنارش طراحی و خطاطی میکردم.. توی مسابقات هنری شرکت میکردم.. جایزه میگرفتم، تو مدرسه، منطقه، استان. ولی هیچ کدوم توجه پدر و مادر زد جلب نمیکردن.. بلکه خشمشون بیشتر هم می‌شد.. یک شب خودم رو به خواب زده بودم و شنیدم مامانم میگفت: میترسم نقاشی و طراحی رو ادامه بده..

مخاطبش که خاله ام بود جواب داد: خب مگه بَده؟ قشنگه که. 

اون شب تمام غم دنیا رو دلم نشست. فکر می‌کردم پدر و مادرم به توانایی و علاقه ام اعتماد دارن. 

دیگه نقاشی و طراحی نکردم، دیگه خطاطی نکردم، دیگه به یادگرفتن ساز فکر نکردم. 

من بچه ی ضعیفی بودم و  جلب توجه والدینم برام مهم بود. 

رشته ی نظری خوندم. توی مدرسه ای که پدر و مادرم انتخاب کردن. 3 بار کنکور دادم. هیچی به هیچی. پروژه ی سرمایه گذاری روی من خورد به بن بست.(-:

تمام این سالها دیدم درد من، افسردگی من برای والدینم مهم نیست. میگفتن بهونه میارم برای درس نخوندن. من واقعا برام سخت بود اون درسا رو بخونم. 

بالاخره به روشی زندگی مو ساختم.کار کردم. 

امروز بهشون گفتم میخوام ساز یاد بگیرم.. با چشمای گشاد بهم نگاه کردن(توی چشاشون میخوندم: باز شروع نکن) ، مسخره ام کردن.. 

(خیلی وقته یاد گرفتم با خودم خوش باشم، توی تنهایی بزرگ شدم و یاد گرفتم خودم و خدا برام کافی اند.) 

منم با سماجت گفتم؛ دارم میرم یاد بگیرم. 

بعد از شنیدن لحنم، عقب کشیدن، گفتن آره خیلی هم خوبه. دیگه مسخره نکردن.

هیچ وقت بی احترامی نکردم، از شکستن دلشون، دل خودمم میکشنه، ولی والدینم میدونستن من برای جلب محبت شون هر کاری بگن، میکنم.. از این نقطه ضعف استفاده کردن. 

تاسف خوردم بابت عمری که از خودم بخاطر ضعیف بودنم، هدر دادم. بابت عمر حروم شده ام، عمری که خدا بهم هدیه داده بود، روز قیامت به خدا بگم  «ترسیدم»؟

درکت میکنم

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شجاعتتو تحسین میکنم. چیزی که من هیچ وقت نداشتمش و نخواهم داشت . فقط زندگیم نابود شد

برات دعا کردم.. دعا کردم امیدت ناامید نشه..

من همیشه این آیه قرآن رو تو ذهنم تکرار میکنم و پشتم گرم میشه باهاش، اونجا که خدا میگه : ید ا... فوق ایدیهم. دعا میکنم خدا برات بسازه. 

‌چه خوب عزیزم. هیچ وقت دیر نیست. برات خوشحال شدم. راهت روشن باشه گلم

خیلی زیاد ممنونم از آرزو تون، امیدوارم خدا به آدم‌های مثل شما که دل بقیه رو با حرفاشون گرم میکنن، برکت و سعادت بده. 

بینهایت ممنونم دعا میکنم خدا به دلتون نگاه کنه و اون چه میخواید با مصلحت خدا یکی بشه و به زندگی تون ...

😍☘️☘️

انشاءالله دو برابرش ب زندگی خودت سرازیر

من هم بینهایت ممنونم از دعای خوبت

خوشحال شدم

☘️☘️

چقدر حرف زدنت قشنگه 

همین که این شجاعت رو داری و اراده حتما پیشرفت خواهی کرد 

💛

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چقدر حرف زدنت قشنگه  همین که این شجاعت رو داری و اراده حتما پیشرفت خواهی کرد  💛

یه دنیا ممنونم که یه نشونه بهم دادی تا بازم بنویسم و راهمو بی نتیجه رها نکنم❤️❤️حس خوبی که منتقل کردی به زندگیت برگرده. 

یه دنیا ممنونم که یه نشونه بهم دادی تا بازم بنویسم و راهمو بی نتیجه رها نکنم❤️❤️حس خوبی که منتقل کرد ...

قربونت برم گلم همه چی دست خداست🌹

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚