2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم

371 بازدید | 46 پست

خواستگارم میگه بعد ازدواج باید خونه بابام زندگی کنیم ی خواهر مجرد هم داره تو خونه میگه چون تک پسرم مال خودمه همه چی و حوصله اجاره نشینی ندارم ،چطوری بهش بگم من میخام مستقل باشم تا ناراحتم نشه 

هرجوری میگی باید بگی نذاری واسه اون موقع😑

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم چطوری بگم که ناراحت نشه مامان و خواهرش که رفتارشون خیلی خوبه نمی‌دونم والا

بگو! بذار ناراحت شن ولی یه وقت گول نخوری باهاشون زندگی کنی هرچقدرم خوب باشه اخلاقشون زندگیت جهنم میشه

این تجربه منه

منم۲۳سالمه۶ساله بامادرشوهروپدرشوهرویه خاهرشوهرمجردیجازندگی میکنم همه چی بخودت بستگی داره شرایط سخت ام داره شرایط خوب ام همینجورفقط ب رفتارتون فرق میکنه واینک اجازه ندیدتوزندگیتون دخالت کنن

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

اینجوری 

من دوس دارم مستقل زندگی کنم وراحت باشم😐🤌

میدونی ممکنه زندگی کردن باخانوادش براش مهمتراز تو باشه 

همین الان بش بگو

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

بگو! بذار ناراحت شن ولی یه وقت گول نخوری باهاشون زندگی کنی هرچقدرم خوب باشه زندگیت جهنم میشه این تج ...

وای حتما میگم فقط بعد ازدواج اگه مجبورم کنه چی ؟میشه تعهد بگیرم که هیچوقت اونجا نریم ؟چ کنم 😥

نمی‌دونم چطوری بگم که ناراحت نشه مامان و خواهرش که رفتارشون خیلی خوبه نمی‌دونم والا

ربطی به خوب بد بودن نداره

سلیقه وطرز زندگی ادما باهم متفاوته

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌