2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست
منم۲۳سالمه۶ساله بامادرشوهروپدرشوهرویه خاهرشوهرمجردیجازندگی میکنم همه چی بخودت بستگی داره شرایط سخت ا ...

من اصلا زبون ندارم یا زبون باز نیستم خیلیا دیدم با زبونشون نرم می‌کنند اونارو ولی من 

تصمیم گرفتم به پدرم بگم شرط بزاره مستقل زندگی کنید 

اشتباهه😐خودت بگو بعدا میگه خانوادش توزندگیم دخالت میکنن

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای حتما میگم فقط بعد ازدواج اگه مجبورم کنه چی ؟میشه تعهد بگیرم که هیچوقت اونجا نریم ؟چ کنم 😥

حق مسکن تو عقد نامه بنویس یعنی هرجا تو بگی باید زندگی کنه حق تحصیل وطلاق وکار وخروج از کشور ولی مهریه خیلی کم میذارن شاید یه سکه

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
اینجوری  من دوس دارم مستقل زندگی کنم وراحت باشم😐🤌 میدونی ممکنه زندگی کردن باخانوادش براش مه ...

یبار بهش گفتم یکم سکوت کرد گفت فقط چند سال تحمل کن تا خونه درست کنم 

یبار بهش گفتم یکم سکوت کرد گفت فقط چند سال تحمل کن تا خونه درست کنم 

بگو صبرکنیم وقتی خونتو درس کردی بریم رو خونه زندگیمون 

یا بگو دوس دارم اول زندگیمون باهم تنها باشیم 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

تا تو مرحله ی خواستگاری هشتید رک بهش بگو همون طور که اون گفت. بخاطر یه شوهر کاری نکن چند سال عذاب ب ...

یبار گفتم میخام مستقل باشیم گفت فقط چند. سال زندگی کنیم تا خونه درست کنیم انگار یجوری ناراحت شد 😪 منم گفتم شوخی کردم اونم گفت واسه دل من میگی اینارو 

یبار گفتم میخام مستقل باشیم گفت فقط چند. سال زندگی کنیم تا خونه درست کنیم انگار یجوری ناراحت شد 😪 م ...

واقعا گفتی شوخی میکنی😐🤌

شماازدواج نکن بنظرم 

نمی‌دونم چطوری بگم که ناراحت نشه مامان و خواهرش که رفتارشون خیلی خوبه نمی‌دونم والا

اخه این چیزی نیس که بگی حرف بدیه یجوری بگم تو میخوای راحت باشی عزیزم 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
امضات 👌✨

😍♥️خوشحالم که خوندیش

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
یبار گفتم میخام مستقل باشیم گفت فقط چند. سال زندگی کنیم تا خونه درست کنیم انگار یجوری ناراحت شد 😪 م ...

ببین احساساتی عمل نکن، پس فردا پشیمون میشی و فقط خودت باید سالها غصه بخوری، یه قرار بزار بگو من هرچقدر فکر کردم نتونستم با این مسئله کنار بیام، مدتی صبر میکنیم تا بتونی یه خونه تهیه کنی، بگو میدونم پدر مادرت عزیزن اما متاسفانه من نمیتونم زندگی مشترکی باهاشون داشته باشم، امیدوارم درک کنی