2777
2789

بخدا دیگه خسته شدم بریدم همیشه بهم یه گیری میده مثه بچه باهام رفتار می‌کنه جلو جمع تنها بیرون تفریح هر جایی به پوشش حتی تو خونه لباس باز میپوشم چپ چپ نگاه میکنه نه دوس داره مو رنگ نه دوست داره آرایش کنم بخدا من یه آدم شادم که به این کارا علاقه دارم به والله نیت خاص دیگه ندارم بخدا حجابمم خوبه چادر دارم... میگه میری بیرون موهاتو میریزی بیرون که نگات کنن فکر میکنی حالیم نمیشه  باز از طرفی میگه میدونم تو خوبی بهت اعتماد دارم ولی من نمیتونم میگه بگو یه فکر بکنم...... اینجوری نمیتونم.... بخدا خسته شدم از بعد طلاق وتنها شدن وآسیب دیدن پسر 7ساله ام میترسم خدایا چرا با من اینجور میکنه مثلا در سال 2بار بخوام بادوستی جایی برم نمیزاره بخدا دارم عقده ای میشم 😭😭😭😭چقدر باید سازش کنم با این اخلاقاش؟؟؟؟؟؟؟؟ 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

بددله ، از اول ازدواج اینطور بوده؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار شکاکه یا وسواس داره . 

توخونه که دیگه باهاش حرف بزن بتونی راحت باشی . 

بهش بگو من جوونم دوست دارم به خودم برسم توبااین کارات منو سرخورده وافسرده میکنی .

باهاش حرف بزن یا ببرش مشاور

انگار شکاکه یا وسواس داره .  توخونه که دیگه باهاش حرف بزن بتونی راحت باشی .  به ...

مشاوره نمیاد میگه من همینم یا زندگی کن یا برو

یه بیماری داره

یادوقطبی یا پارانویا بروبخون علائمو

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

یکی از اقواممون شوهرش بددل بود بعد سی سال زندگی ازش جدا شد ، خانم رو ببینی انگار یه پرنده رو دیدی که از قفس ازاد شده ،البته الانم مشکل زیاد داره مخصوصا مشکل مالی،  اینم بگم دید من از بیرونه شاید واسه اون خانم خیلی سخت باشه  

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مردا میدونن لج می‌کنیم بدتر لج میکنن به روی خودت نیار ..منم شوهرم لباسم کوتاه باشه میگه این چیه پوشی ...

دیشب میگه فکراتو بکن ببین نمیتونی یه کاری بکنیم یعنی چی این 😴😴😴