بخدا دیگه خسته شدم بریدم همیشه بهم یه گیری میده مثه بچه باهام رفتار میکنه جلو جمع تنها بیرون تفریح هر جایی به پوشش حتی تو خونه لباس باز میپوشم چپ چپ نگاه میکنه نه دوس داره مو رنگ نه دوست داره آرایش کنم بخدا من یه آدم شادم که به این کارا علاقه دارم به والله نیت خاص دیگه ندارم بخدا حجابمم خوبه چادر دارم... میگه میری بیرون موهاتو میریزی بیرون که نگات کنن فکر میکنی حالیم نمیشه باز از طرفی میگه میدونم تو خوبی بهت اعتماد دارم ولی من نمیتونم میگه بگو یه فکر بکنم...... اینجوری نمیتونم.... بخدا خسته شدم از بعد طلاق وتنها شدن وآسیب دیدن پسر 7ساله ام میترسم خدایا چرا با من اینجور میکنه مثلا در سال 2بار بخوام بادوستی جایی برم نمیزاره بخدا دارم عقده ای میشم 😭😭😭😭چقدر باید سازش کنم با این اخلاقاش؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی از اقواممون شوهرش بددل بود بعد سی سال زندگی ازش جدا شد ، خانم رو ببینی انگار یه پرنده رو دیدی که از قفس ازاد شده ،البته الانم مشکل زیاد داره مخصوصا مشکل مالی، اینم بگم دید من از بیرونه شاید واسه اون خانم خیلی سخت باشه
گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋