2777
2789
عنوان

موکل جن

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 55 پست
واقن با این حرفا دیه عمرنننننن

بخدا خودم دیدم داستان زندگیشو تو ی برنامه تلویزیونی گفت مطمئن باش اگر چیزی ب صلاحمون باشه خداوند خودش جلوی راهمون باشه من شده بارها بهار چیزی ک میخواستم و خدا بهم نداد ازش گله کردم ولی بعداً فهمیدم چقدر ب نفعم بوده که خدا اینو بهم نداد 

چند تا مختلفه میگم ک گفت هرچی قدرتمند تر بخای کارات سخت تره

ببین هیچ موکلی برای انجام یک کار مشخص اون هم بدون گرفتن پاداش خودش حاضر نمیشه اگر حاضر بشه مطمئن باش چیز ارزشمند تری از تو میگیره. به تر کسی هم اعتماد نکن توی این موضوع ممکنه یکی جد در جدش جن گیر و موکل دار باشن ولی حتی صدای موکل های اطرافش رو هم نشنوه و فقط بخاطر پیشینه خانوادش قاف بیاد

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میگم میتونی خلاص شی  بخون متنو  ولی سخته و گرون تموم میشه

بلاخره هر چیزی قیمتی داره، ولی بهای رها شدنش مرگ نیست 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

چرا؟

دیگه دیگه بهتره وارد جزئیات نشیم 

من خیلی به دنیاس ماورایی طبیعی علاقه دارم و از بچگی همچین کارایی میکردم ولی نهه اینجوری 

منم بینهایت علاقه دارم 

انقد زیاد 

که حتی با یه استاد که هم اذن داره و هم توانایی هر کار 

آشنا شدم 

اون رایگان اگه بگم بهم یاد میده 

ولی نمیرم تو این راه چون میدونم عاقبتش چیه 

توعم سنت کمه عزیزم 

و هیجان داری بابتش 

برو یکم تحقیق کن تا ذهنت باز تر شه 

ماورا چیزی نیست که خدا برای هر انسانی ساخته باشش

نیاز با تجربه خیلیییی خیلییییی زیاد میخاد عزیزم و در آخر هم درست نیس کلا

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
بلاخره هر چیزی قیمتی داره، ولی بهای رها شدنش مرگ نیست 

منم نگفتم صرفا مرگه.. 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
اصلا اصلا انجام نده ی آقا این کارو انجام داد ولی بعد سالها پشیمون شد ولی خیلی دیر بود جن ها ازش انتق ...

اره دقیقا

حتی ممکنه بچه هات و نوه هات و... 

اینا هم تقاصش رو بدن 

اینجا پیش ما یه مردی بود اصلاا فولللل

انقد دعا می‌کرد 

انقد موکل داشت 

خودش مرد 

پسراشم مردن 

و خانوادش نابود شدن 

تو همین الان هم در اختیار شیاطین هستی چرا اونها باید برای تو کاری انجام بدند؟

شاید چون هنوز رسما بندگیشون رو نکردی نتونند به جسمت آسیب بزنند اما حتی افراد خوبی که به اسم فرشته بهشون نزدیک شدند رو هم می‌تونند اذیت فیزیکی کنند 

در ضمن قبول نداشتن ادیان دئیسمه، آتئیست یعنی خداناباوری