2777
2789
عنوان

موکل جن

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 55 پست
الان چیشدع

اتفاقایه بدی افتاد براشون دونفر بودن بعد اینکه جن گرفتن به جن دیگه رفت داخل بدن دوستش و می‌خواسته داداشمو خفه کنه خیلی چیزایی دیگه درست نیست اینجا بگم اما میگه اگه برگردم به قبل اینکارو نمیکنم حتی باعث آزار مامانم شدداداشم یه کار ازش میخواست اما نشد اخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی خلاص شی اما به قیمت مرگت  یا میمیری یا زنده میمونی و دیوونه میشی پنج درصد احتمال داره ...

اینی که شما میگی هم درست نیست کی گفته نمیتونه خلاص بشه😐😐 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

دارم بیشتر میترسم🚶🏼‍♀️

نکنیییییی این کارو هااااااااااااا

من 19سالمه 

و منم دوست داشتم مث تو یه جن داشته باشم و باهاش دوست باشم ولی وقتی تجربه خیلیا رو خوندم کلا صرف نظر کردم و خدارو شکر کردم آگاه شدم 

حتی با ی استاد هم اشناعم 

ولی هرگز ازش نمیخام منو ببره تو دنیای ماورا 

خودشم میگه باید اول اذن بگیری 

خیلیم راهش سخته و هر آن امکان مرگ هست 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
کلا بهت اشتباه توضیح دادن انگار ریاضت کشیدن یعنی اون موکل رو تا ابد کناز خودت نگه میداری و همراهته ن ...

چند تا مختلفه میگم ک گفت هرچی قدرتمند تر بخای کارات سخت تره

خودت انجام دادی؟

نیاز نبود که انجام بدم😄

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نکنیییییی این کارو هااااااااااااا من 19سالمه  و منم دوست داشتم مث تو یه جن داشته باشم و باهاش ...

من خیلی به دنیاس ماورایی طبیعی علاقه دارم و از بچگی همچین کارایی میکردم ولی نهه اینجوری 

اینی که شما میگی هم درست نیست کی گفته نمیتونه خلاص بشه😐😐 

دارم میگم میتونی خلاص شی 

بخون متنو 

ولی سخته و گرون تموم میشه 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻